i kategorin

Hjärtvärmande när den 92-åriga damen beställer mat och leveranskillen ställer upp

Leveranskillen ställer upp för den 92-åriga damen, det är en fantastisk och värmande story. Idag när allt är så digitaliserat och sker online, är det många äldre som har lämnats helt bakom.

Maris Mayol Tian publicerade en hjärtvärmande story om just gamlingars svårigheter när hon beställde från snabbmatskedjan Jollibee.

Advertisement
Leveranskillen ställer upp på den 92-åriga damen
Maris Mayol Tian Facebook

Ibland kan den enklaste gest vara guld värd, speciellt när vi minst förväntar oss det. Ett bra exempel på detta hände häromdagen i Filippinerna skriver coconuts.

När Maris fick sin mat hemkörd, ropade den 92-åringa damen,som bor tvärs över gatan, till henne och frågade vad killen gjorde där. När hon berättade att killen levererade mat ville tanten också beställa mat.

Leveranskillen ställer upp på den 92-åriga damen
Maris Mayol Tian Facebook

Hon ville ha spaghetti och makaronisoppa, men hon visste inte att hon var tvungen att ringa till kedjan och lägga sin beställning först.

Jag trodde helt enkelt att han bara skulle ignorera henne, skratta och ge sig väg, men han tog faktiskt fram sin mobiltelefon, ringde och beställde åt henne !!!” skrev Maris i sitt inlägg på Facebook.

Det är inte många människor som visar vänlighet och uppmärksammar gamla människor, men den här killen gjorde det och jag tycker att det är hedervärt och hjärtvärmande”, sade hon.

Leveranskillen ställer upp för den 92-åriga damen

So I just ordered my breakfast from Jollibee and my 92 YEAR OLD neighbor saw me with the delivery guy.When lola saw…

Posted by Maris Mayol Tian on Thursday, 6 September 2018