Livestreamar mordet på ex-frun
Picture: @iron_bb24/Instagram

Livestreamar sitt mord på ex-frun med orden – ”Nu ska jag visa ett äkta mord” …

Det känns bara så sjukt att folk flockas för att se när en kroppsbyggare livestreamar mordet på ex-frun, och detta på Instagram.

”Nu ska ni få se hur ett mord ser ut”, sa Nermin Sulejmanovic till sina följare innan han satte en kula i en ex-fruns panna, samtidigt som deras barn skrek i bakgrunden.

Cirka 12 000 människor bevittnade avrättningen av Nizama Hecimovic, vars ansikte var blodigt och vanställt efter att ha blivit brutalt slagen.

Bara veckor före sin död i staden Gradacac postade hon ett foto av sin unga dotters fot och skrev att barnet ”ger framtiden en mening”.

Spädbarnet överlevde avrättningen på fredagen utan några skador, men hennes mamma dog på plats, rapporterade bosniska medier.

Hade en dotter tillsammans

Livestreamar mordet på ex-frun
Picture: @iron_bb24/Instagram

”Titta, när du har att göra med en wh*** som polisanmäler dig”, sa mannen under sändningen som senare togs bort, innan han avlossade det dödliga skottet.

Kroppsbyggaren sköt sedan ihjäl två andra personer när han var på flykt innan han vände pistolen mot sig själv och tog sitt eget liv.

Myndigheterna identifierade senare de andra två offren som en man och hans son, och tillade att tre personer också skadats i attacken, inklusive en polis som försökte ingripa.

Nizama begravdes i måndags och flera tusen sörjande dök upp för att visa respekt och stödja hennes familj och vänner.

Livestreamar mordet på ex-frun

Även om våldet mot kvinnor i landet är extremt utbrett, så chockade avrättningen ändå många.

Ytterligare detaljer om fallet har upprört folk som nu samlats i stora protester över hela Bosnien.

Det är underförstått att Nizama hade polisanmält sin tidigare partner för misshandel, och begärt besöksförbud, men responsen utebliv.

Polisen sa att hans livesändning fick 126 gilla-markeringar och att folk skrev uppmuntrade meddelanden under tiden.

Det är underförstått att dessa kan ifrågasättas och eventuellt få rättsliga konsekvenser, rapporterar metro.uk.

”Detta är en stor skam för vårt samhälle”, sa Bosniens minister för mänskliga rättigheter Sevid Hurtic och tillade att 19 kvinnor dödades 2020 och 2021 som en följd av våld i hemmet.

Tiotusentals människor gick ut på gatorna för att uppmana myndigheterna att ta ett hårdare grepp mot kvinnomord.

Deltagarna bar banderoller med texten: ”Tystnad är godkännande”, ”Vi kommer inte att leva i rädsla” eller ”Stoppa kvinnomord”.