Rena dyngan från Newsner
Pixabay

Newsner slår lite av ”all time low” – alltså jag fattar ingenting av dyngan ??? ….

Men herregud, Newsner-dyngan slår lite av all time low, detta är faktiskt långt under lågvattenmärket så att säga, eller ännu lägre.

Händelsen där en bilist inte gillade en paxning av en p-plats skedde vid shoppingmeckat Ullared.

Då jag ibland är jobbar borta så sitter jag vid en bärbar dator med endast Microsoft Edge, som visar diverse nyheter från MSN när man öppnar en ny flik.

Rena dyngan från Newsner

Rena dyngan från Newsner
Pixabay

Är förvisso van av att se deras vinklade dynga, men i kväll bara tvingades jag att kika närmare på följande rubrik – ”Man stod i vägen för shoppingsugen kund på Ullared – fick foten överkörd”.

Ehh, är det ens en nyhet, vem känner att man att ens vill läsa om detta ”drama” – och hur är det ens möjligt att Microsoft släpper fram detta ickeinnehåll?

Det är också som vanligt ett evigt clickbait, allt förpackat i tillrättalagt gulligull, där man ibland ser att storyn är typ 6 år gammal ……

Allvarligt, ser man inte igenom denna moderna variant av bondfångeri behöver man nog fundera några varv till.

Precis allt de gör är baserat på en maximal exponering och maximal integration, så de kan tjäna storkovan på reklamen, det är ju ändå ett företag vars affärsmodell är att vilseleda.

Sen detta eviga tjatande om att ”Dela, gilla och kommentera gärna på Facebook” .

Vem behöver knapra sömntabletter när deras artiklar i 99 av 100 fall är rena sömnpillret.

Ja, den stackaren blev trots allt överkörd på foten efter ett bråk om en parkeringsplats, det sticker verkligen ut… eller vad säger man?