i kategori

Snubbarna klämde i sig drygt 2.000 öl på en månad – ville bygga en ”Ölflagga”

Har du någonsin byggt en ”Ölflagga”? Själv byggde jag pyramider i källaren, var nog som mest uppe i 500 burkar, till mina stackars föräldrars förtret. Men det var ingenting i jämförelse med Rain Wiggand och hans kompisar i Ohio.

Ölflagga
Bild: Unilad

De kom på att de kunde göra Amerikanska flaggan med hjälp av ölburkar från ”Budweiser”, ”Bud Light” och ”Miller Lite”.

Advertisement

Men burkar skulle tömmas på något sätt, och de satte gladeligen igång att häva bärs. Tillsammans med sina vänner tankade de 2 028 burkar öl skriver Unilad.

Den 22-åriga Rain är mäkta stolt över att kunna ”dricka öl i stora mängder med blixtens hastighet”. Han behövde bara använda sina färdigheter i denna utmaning.

Öl
Rain är en hejare på att tanka bärs. Bild: Unilad

Rain berättar om den speciella plats han numera bor på, ”där öl rinner ner likt vatten som strömmar från ett vattenfall”. Han förklarade:

I mars flyttade jag till en liten stad som heter Collins, där bor cirka 650 personer och alla tankar bira. Jag passar rätt bra ihop med dessa människor.”

Min första flagga bestod av 442 ölburkar, men jag ville dubbla storleken. Efter lite kalkylerande insåg jag att det behövdes ca 2000 tomburkar.”

En imponerande Ölflagga”

Ölflagga
Bild: Unilad

Rain och en annan kille drack varje dag i 28 dagar och lyckades täcka nästan 40 procent av flaggan.Sen fanns sex andra ”huvuddrickare” som täckte ca 50 procent av flaggan, de övriga 10 procenten kom från fester som de hade varje helg.

Rain publicerade prestationen på Twitter den 4.e juli med följande ord:  ”2 028 öl och 28 baksmällor senare stod vår ”ölflagga” klar. Det är vår gåva till Amerika på dess stora nationaldag ”.

Ölflagga
Bild: Unilad

De som kommenterade var oerhört imponerade, men några påpekade att flaggan endast hade 42 stjärnor.

Som svar på detta sade Rain:

Jag kan bekräfta att det bara finns 42 stjärnor. Jag kan bekräfta att 100 personer har påpekat detta. Jag kan bekräfta att 100 personer inte fattar hur svårt det varit att få dit 50 stjärnor utan att bryta det symmetriska. Jag kan bekräfta att dessa människor är idioter.