Newzblab levererar trendiga och virala nyheter från hela världen. Det är jag som är ansvarig för sidan. Jag har drivit ett flertal olika sajter under åren, började redan 2002 med min första webbsida.

Jonny

Jag anger alltid källor och skriver mycket personligt material, försöker hålla en förnuftig ton och inte överanvända överdrivna rubriker hela tiden.

Du som läsare ska alltid veta vem som är författaren till artikeln,

Jag har ett stort intresse för design, särskilt modern design, som jag anser vara en gåva till mänskligheten. Allt från inredning till webbdesign fascinerar mig.

Matematik och filosofi är också ämnen som fascinerar mig, jag läste filosofi och några små kurser i fysik och matematik på universitet här i Uppsala.

Ibland går jag och sjunger karaoke, det ger mig en skön känsla. För ett kort ögonblick känner jag mig som en sann rockstjärna.

När jag var 18 år åkte jag till Singapore i 3 månader, och som alla andra turister tog jag en ”Singapore Sling” på Raffles Hotel. Men jag var mer fascinerad av hotellets design än av själva drinken, som sammanfattar mig ganska bra.