Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Blandat

Orkanjägare tog plats i stormens öga och filmade förödelsen av orkanen Sally

orkanen Sally
Pixabay

Orkanen Sally skapade en enorm förödelse, de flesta försöker undkomma, men så finns det de som gör det motsatta, det är orkanjägare.

Orkanen Sally medförde inte bara massiva översvämningar och nedrivna kraftledningar – den lämnade också några naturliga faror i kölvattnet.

Det var något som Tina Bennet fick uppleva då hon upptäckte en gigantisk alligator liggandes utanför hennes fönster, tilläggas bör väl att den normalt INTE brukar finnas där….

Ett högst oväntat besök – HUA

Åh herregud, den är utanför vårt fönster!” säger Bennett i videon. ”Vi har varit omgivna av vatten, alligatorer och giftiga ormar”, skrev hon på Facebook.

Men nu tillbaka till orkanjägarna, de måste ha varit rena julafton, de parkerade i stormens öga och filmade Sally medans hon rev och slet i byggnader och piskade marken med regn.

Alla bilder är tagna i och nära Orange Beach, Alabama, under kvällsmörker och dagsljus den 15:e september 2020, av meteorologen och orkanjägaren Simon Brewer.

Vissa sökte sig dock aktivt till orkanen Sally

Introbild – Image by Comfreak from Pixabay

Spana även in dessa

Livet

En minderårig version av Dynamit-Harry i Kina släppte ner en smällare i en gatubrunn och ”satan i gatan,” vilken jädra smäll. Pojken fick brännskador...

Livet

Det blev en minst sagt jobbig reflektion i spegeln för henne. Connie White från Skottland publicerade bilden på Instagram, och ganska snabbt upptäckte folk...

Hundar

Just nu pågår en viral utmaning där folk lägger upp mindre smickrande bilder av sina hundar och bilderna är riktigt roliga. Speciellt nybadade hundar...

Livet

Nu finns ”Breathable Bacon” – ansiktsmasken som är ett måste för alla som verkligen älskar lukten av bacon. Det amerikanska företaget som tagit fram...