Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

Läkarna drar upp en orm på drygt 1meter som krälat ner i kvinnans hals ###

orm i kvinnans hals
Pexels

Läkarna hittade en orm i kvinnans hals, och man undrar ju om detta verkligen stämmer. Kan man verkligen fortsätta att sova, utan att märka något och vakna?

Men ett team kirurger drog faktiskt ut en orm på drygt 1 meter ur munnen på en kvinna – vilket fick läkarna att skrika av fasa medan den bisarra scenen fångades på video i Ryssland.

Ormen sägs ha krälat in i hennes mun när hon sov i sitt hem i byn Levashi, i Dagestan, enligt lokala rapporter. Byn har endast 11.500 invånare.

Den unga kvinnan kände sig plötsligt dålig, hon fördes till sjukhus där hon sövdes så kirurgerna kunde använda ett endoskop för att undersöka hennes hals, skriver dailystar

Filmen visar hur den manliga läkaren avlägsnar ormen efter att ha satt in ett rör i patientens hals. Han säger: ”Låt oss se vad vi har här.”

En kvinnlig läkare tar tag i ormen när den dras ut från kvinnans mun.

Hon hoppar förskräckt tillbaka och den övriga medicinska personalen får stora darren när ormen verkar vrida sig medan den dinglar i luften.

Reptilen lades sedan i en avfallshink. Det är oklart om ormen fortfarande lever eller hur länge den varit i henne.

Hälsoministeriet i Dagestan, en bergig republik som gränsar till Kaspiska havet, har inte kommenterat händelsen.

Lokalbefolkningen hävdar att det är sällsynt att ormar krälar in i människors munnar, men de äldre råder de unga att inte sova ute på grund av risken med att ormar kryper in i dem.

Lokala medier namngav aldrig den kvinnliga patienten, de gick heller inte ut med någon information om vad det var för orm.

Vissa kommentarer på sociala medier hävdade att ormen faktiskt kunde vara en parasit eller jätte mask som fanns i hennes tarmar. Hua, vilken galen story.

En lång orm fanns i kvinnans hals

Introbild – Photo by Pixabay from Pexels

Spana även in dessa

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Blandat

Filosofen Herbert Fingarette hävdade en gång att det inte fanns någon anledning att frukta döden. Men vid 97 års ålder började hans egen dödlighet...

Livet

En fabrik i Vietnam ertappades med att tvätta och ”återvinna” tusentals begagnade kondomer som sedan såldes till allmänheten. Polisen som gjorde en razzia mot...

Blandat

För ett tag sedan skrev jag om hur späckhuggare torpederar båtar utanför kusterna i Spanien och Portugal. Nu har Spanien förbjudit all segling längs...