Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Övriga

Familjen döpte ormen till ”D*ckhead” – och visst säger dess unika markering allt ***

Ormens unika markering
Bild: Craig Park/montage Unilad

Ormens unika markering gjorde det ganska lätt för ägarna att namnge sin kära orm, allt annat hade gränsat till tjänstefel.

Att komma på ett bra namn till sitt älskade husdjur kan vara svårt. Att utgå från djurets utseendet eller beteendet kan ofta vara ett bra ställe att börja på.

Reptilen ( en majsorm ) blev kärleksfullt döpt efter sitt minst sagt intressanta utseende, eller snarare, ormens märke på huvudet.

ormens unika markering
Bild: Craig Park

Reptilen som ägs av Craig Park och hans familj, blev omedelbart känd som ”Dickhead”, när de upptäckte att märket på huvudet verkligen påminde om en fallos.

Craig, från South Carolina, sade till UNILAD:

Min pappa kom hem med ormen från en reptilmässa, men jag tror inte han såg markeringen på ormens huvud, tills min mamma påpekade det.

”Dickhead” kommer nog att trivas hos sin nya familj då de är stora reptilälskare. De har haft åtskilliga ormar genom åren, däribland mjölksnokar, kungssnokar, råttsnokar, och till och med en 32 år gammal kungspyton, bara för att nämna några.

”Jag älskar ormar så mycket att jag lät tatuera en orm på ryggen, förklarade Craig.

Ormens unika markering är högst påtagligt

ormens unika markering
Bild: Craig Park

Craig och hans pappa födde upp majsormar när han gick i gymnasiet, så ormar har alltid varit en del av livet.

Som Craig sa:

Jag har min pappa att tacka för min kärlek till djur, särskilt då reptiler. Förutom ormar har vi även haft leguaner, sköldpaddor, katter, hundar, fåglar, kaniner, samt akvarium, både med sötvattensfiskar och saltvattensfiskar !

”Han kommer bra överens med de andra ormarna, vilket är bra med tanke på att vi fick honom för att vara avelshane till ett par av våra honor,” förklarade han.

Han säger även att Dickhead, trots namnet, är en glad och fridfull orm som välkomnas av hela familjen.

Rekommenderade till dig

Livet

Haha, kanske är det århundradets prank! Normalt har jag en policy att bara lägga ut filmer som är relativt nya, men såklart förekommer undantag...

Livet

Telefonbedragare har blivit vardagsmat. Det osmakliga är att de riktar in sig på äldre offer. Man blir jäkligt förbannad på dessa känslokalla och giriga...

Livet

Alltfler människor jobbar hemifrån och det där med disciplin är inte alltid lätt. Det förekommer så mycket distraktion eller rentav leda, så man tvingas...

Övriga

Vad i herrans namn är det som fångat dessa fotografers intresse så till den milda grad att de ålar sig på marken, och där...