I

Papegojan bad brandmännen att ”fuck off” efter att ha fastnat på taket – en galen historia

Papegojan bad brandmännen att ”fuck off”, trots att de var där för att hjälpa henne. Det är inte första gången jag publicerar en artikel med svärande papegojor.

Papegojan Jessie satt fast i tre dagar på ett hustak i norra London.” Brandkåren kallades så småningom till platsen, efter att RSPCA och hennes ägare försökt locka ner henne utan framgång, men de fick ett svavelosande mottagande av fågeln.

Papegojan bad brandmännen att "fuck off"
Papegojan Jessie var inte på lekhumör. Bild: Paul Wood

Brandmannen som gick uppför stegen fick rådet av ägaren att han skulle säga ”Jag älskar dig”, för att få henne att samarbeta, men budskapet föll för döva öron och han fick istället en rejäl utskällning skriver metro.

Papegojan bad brandmännen att "fuck off"
Brandmannen fick goda råd av ägarinnan, men Jessie ville inte höra på det örat Bild: Paul Wood

Brandmannen Chris Swallow sade: ”Vi befarade att Jessie var skadad då hon varit på taket i tre dagar och inte hade kommit ner.”

Papegojan bad brandmännen att "fuck off"
”Fuck Off” Bild: Paul Wood

Chris sade: ”Vi upptäckte att hon hade ett otrevligt språk och svor ordentligt vilket vi skrattade gott åt”. Jessie och hennes ägare talar också turkiska och grekiska, så vi försökte också tala om för henne att komma ner, på båda dessa språk”.

Papegojan bad brandmännen att ”fuck off”

Papegojan bad brandmännen att "fuck off"
Bild: Paul Wood

Men när hon var färdig med att kasta förolämpningar mot brandmannen stod det klart att Jessie inte var skadad, hon flyttade bara bort till ett annat tak, sedan ett träd och slutligen tillbaka till sin ägare.