Filmen där pappan springer efter tåget tar folk med storm – men dottern tyckte helt annat

När man ser hur pappan springer efter tåget så blir man alldeles varm, det är precis en sådan pappa man vill ha, själva urtypen för en kärleksfull och humoristisk fader.

Fast dottern Megan Burnett tyckte inte att det var lika roligt, sedan hennes pappa filmades springandes efter hennes tåg för att säga adjö till henne då hon åkte till universitetet, skriver metro.


När en ordinär plattform förvandlades till en sprintbana

pappan springer efter tåget
Wikimedia Commons

Den 22-åriga Megan satt på tåget vid stationen ”Tiverton Parkway” och tittade ut genom fönstret när hon fick se sin pappa Dave glida upp längs tåget, som i ett startblock på 100 meter sprint.

I startblocket och redo i sina sandaler

pappan springer efter tåget
I startblocket. Bild: Megan Burnett /SWNS.COM

Dave, klädd i opraktiska sandaler, rusade sedan så fort han kunde innan tåget till slut lämnar plattformen, och hon förevigade hans tokrusning.

Megan sa: ’Han tycker det är fantastiskt att blivit så uppmärksammad, även om han blivit ett ”viralt skratt” för sina sandaler’.


Kubbar för allt vad tygen håller

pappan springer efter tåget
Megan Burnett /SWNS.COM

”Fast egentligen är han inte typen som lockas av sociala medier, så han gjorde inte mycket väsen av det,” sade Megan, om videon som nu blivit viral.

Meg tillade: ’Jag kan inte fatta hur snabbt den blev viral. Jag delar vanligtvis roliga videor som jag har av pappa på Snapchat, och då bara för vänner och familj.

Videon där pappan springer efter tåget har spridits som en löpeld

Vilken värmande story, så lekfull och skojfrisk så man blir rörd av den.