Herrejävlar, piloten glömde spänna fast kunden vid hängglidaren och det blev en åktur där livet bokstavligen stod som insats.

Det var en turist i Schweiz som skulle testa på hängflygning för första gången, men som tvingades att hålla sig fast för glatta livet, då han inte var fastspänd och den stackaren dinglade som en docka.

Galet värre

Redan vid start från den 1.300 meter höga bergstoppen, insåg Chris Gursky att han inte var fastspänd, och att nu var det riktigt RIKTIGT allvarligt.

Jag höll kvar greppet tills vi nådde marken – där bröt jag min handled vid det kraftiga nedslaget

Piloten som var fastspänd insåg snabbt att han glömt att haka fast kunden. Turisten från Florida tvingades klänga sig fast på förarens ben, medans piloten gjorde sitt bästa för att hitta en lämplig plats att nödlanda på, skriver de på Youtube.

Det måste ha varit en fruktansvärd panikartad upplevelse, man riktigt känner hur det knyter sig i magen av att bara se filmen, det var faktiskt riktigt läskigt att se.

Piloten glömde spänna fast kunden vid hängglidaren

Ingen film som direkt uppmuntrar en till att kasta sig ut i en hängglidare, där man själv inte är ”kapten på skutan”, så att säga…..