Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Livet

Polisens drönare eftersökte en rymling när de plötsligt upptäcker en gigantisk *** – ”WTF”

Polisens drönare
Montage/Newzblab

Polisens drönare var ute på ett rutinuppdrag. De skulle kolla av omgivningarna efter en rymling, men de var totalt oförberedda på detta.

Polismännen snubblade bokstavligen över den obscena ”bilden” – som de säger ”överrumplade dem totalt”.

Det var polisens drönar-team i Devon- och Cornwall som publicerade bilden online, och den har föga överraskande väckt stort intresse, skriver SUN.

En talesman för polisen sa: ”Det är helt fantastiskt vad vi kan hitta från luften och ibland blir vi lite tagna på sängen.

”Medan vi var i West Cornwall och letade efter en brottsling som nyligen hade flytt från polisen, stötte vi på detta ovanliga konstverk i ett fält, och det överraskade oss helt.”

Vissa sociala medieanvändare skämtade om att det var ”en pil” som berättade för polisen att gärningsmannen ”gick åt det hållet”.

Polisens drönare hittade inte rymlingen – men väl detta ****

Polisens drönare hittade något oväntat
SWNS:South West News Service

Kris Guest skrev på Facebook: ”Det bästa är att någon inte bara gjort detta i stunden ingivelse, utan att de aktivt har planerat detta, skaffat en gräsklippare, sedan tagit sig till fältet och gjort typ en ”omskärelse.”

Clive Wilkins skrev: ”Det är bara en pil som pekar på var gärningsmannen gömmer sig.”

Colin Dorrance skämtade: ”Måste vara en styv brottsling.”

Kolla även in dessa

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Blandat

Kan COVID-19-pandemin bli slutet för den klassiska buffén? Det vet vi ännu inte, men jag tror att vi kommer att betrakta vissa saker med...

Livet

Visste du att det finns en underjordisk bas för aliens, det är där de håller till medans de befinner sig på vår vackra planet….....

Upplyftande

En anonym miljonär har tagit till ett djärvt initiativ för att förbättra folkhälsan i den lilla byn Denchworth i Oxfordshire, England. När lockdown blev...