Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Blandat

Kuslig film som visar popstjärnan sekunderna innan han dödas av ett tåg

popstjärnan dödas av ett tåg
Pexels

Den rumänska popstjärnan dödas av ett tåg och sångaren livestreamade sin sista stund i livet innan bilen träffas av ett tåg.

Den 29-årig Tavy Pustiu betraktades som en av Rumäniens nya popstjärnor innan hans liv så tragiskt tog slut. I den fruktansvärda olyckan filmar Tavy sig medans han lyssnar på musik i bilen, som hans fru kör.

Han tittar in i kameran när fordonet närmar sig en järnvägsövergång i staden Ploiesti, i Rumänien.

Musikern ser lycklig ut och ler mot sin fru, som ses spana i korsningen efter eventuella tåg. Men hon såg aldrig tåget som snabbt kom mot dem.

De sista ögonblicken av videon visar sångaren skrikandes av skräck när han inser vad som är på väg att hända.

Tavy dog ​​på platsen och hans fru – som inte namngivits – svävar i livsfara på Prahova County Hospital, skriver the daily star.

En polistalesman i Prahova sa: ”Som ett resultat av en kollisionen förklarades han död på platsen och den 24- åriga kvinnan skadades allvarligt. ”Olyckan inträffade på grund av bristande uppmärksamhet.”

Tåget färdades mellan Maneciu och Ploiesti Sud och polisen sa att det blev komplicerat för brandmännen att få loss paret från bilvraket. Bilder från platsen visar hur parets vita bil fastnat framför tåget.

Bara en månad före sin död hade Tavy publicerat ett inlägg på Facebook och sagt: ”En dag kommer fel tåg att ta dig till rätt destination.” Vi får väl hoppas att han nu kommit till ”rätt destination”.

Popstjärnan som dödas av ett tåg

Introbild – Photo by Albin Berlin from Pexels

Spana även in dessa

Blandat

Mamman hade ett gruppvideosamtal på Whatsapp med sin son och hans vänner när helt plötsligt en halvnaken främling dök upp i gruppen. Mamma berättar...

Blandat

Nu till ambulansförare i Indien. Med nedvevade fönster och tjutande sirener berättar den 41-årige ambulansföraren varför han kör ambulans. ”Jag förlorade min mamma för...

Blandat

Mobben jagar ikapp bilisten och jag är glad att jag inte satt i den bilen. Videon som laddades upp på Youtube för några timmar...

Blandat

Länder i nästan hela Europa ser en ökning av COVID-19-fall efter att ha lyckats bromsat smittspridningen tidigare i år. Minns hur jag hyllade Sveriges...