Professorns galna teori om Aliens
Image from Pixabay

Professorns galna teori om Aliens – men tänk om han har rätt, hua liksom….

Professorns galna teori om Aliens levererar ett skrämmande och djärvt påstående om att de lever mitt bland oss, utan att vi vet om det…..

Han talar om ”utomjordiska hybrider som lever i våra städer,” och som för bort människor från jorden, skriver indy.

Enligt David Jacobs planerar de ett massövertagande, tydligen, han har även skrivit flera böcker om bortföranden av utomjordingar.

David Jacobs är professor i historia vid ”Temple University” i Pennslyvania, och specialiserad på ufologi.

”Vi människor har spridit oss över världen och erövrat så mycket vi kan, … vi vet inte om detta gäller för andra varelser också, men det är precis vad människan gjort .

”Min bästa gissning – och det är bara en gissning – är att ja, de gör precis samma sak som vi gjort”.

För bort människor från jorden

Aliens lever bland oss
Image from Pixabay

Professorn sa att han intervjuat flera överlevande som blivit bortförda, de ska ha fått ”instruktioner” om framtida uppdrag.

Många av de så kallade bortförda hänvisade till en ”crowd control”-instruktion.” De ska vara beredda på att stå i ett gathörn”, förklarade han.

”En dag kommer det att springa många människor nerför gatorna och deras jobb är då att säga, fortsätt röra på dig, allt kommer bli bra.”

När det gäller utomjordingarnas utseende sa Dr Jacobs att några vittnat om att de stött på människoliknande varelser ombord på deras UFO.

Han sade: ”Det de beskrev var att utomjordingarna såg riktigt mänskliga ut, sedan kommer de ner och lever som människa.

Professorns galna teori om Aliens

”Vid den tidpunkten visste jag att de integrerar sig i samhället, före övertagandet… De kan kontrollera oss, men vi kan inte kontrollera dem.

”Oavsett om de ska ta över eller inte, kan de kontrollera det mänskliga sinnet… Jag vet inte vad som kommer att hända, men jag fruktar det värsta.

Det är ju inte direkt första gången man läser om liknande påståenden, det som stör mig är frågan hur de överlevande kom tillbaka till jorden, fick de skjuts eller vad?

Introbild – Image by Daniela Realpe from Pixabay