Den stakars döende valpen levde på gatan, men räddades och blev en helt ny hund, en förvandling som är total, och det bara på sex veckor.

Som tur är har vi inga gatuhundar här i Sverige, men de finns dessvärre i många länder, där man ser dem i sin desperata jakt på mat.

För oss är de som familjemedlemmar, men på många platser är de bara ovälkomna varelser där de smyger runt i mörka gränder i sin jakt på föda.

Organisationen hittade den stackaren i en plastpåse

döende valpen levde på gatan
Animal Aid Unlimited India

I Indien finns det extremt många gatuhundar, vilket orsakar stora problem för både människor och andra hundar. Hundar som lämnas vind för våg kan bära på alla slags sjukdomar, inklusive rabies.

Som tur är finns det alltid vardagshjältar och organisationer som gör ett fantastiskt arbete för att åtminstone hjälpa några av dessa stackars gatuhundar till ett drägligare liv.

Animal Aid Unlimited i Indien är just ett sådant exempel på vardagshjältar. De hjälper och räddar övergivna hundar.


Den skrek av smärta så fort de rörde honom

döende valpen levde på gatan
Animal Aid Unlimited India

Nyligen räddade personal från Animal Aid Unlimited en hund som bokstavligt låg på dödsbädden, den hade inte lång tid kvar.

Den stackars hunden ”Jumper” hittades i en plastpåse, den var i ett bedrövligt skick.

Den var så orolig att den inte kunde slappna av för ett ögonblick under de första dagarna efter räddningen skriver de på sin Youtube sida.

Efter bara sex veckor i deras omsorg så ser han ut som en helt ny hund……

Den döende valpen levde på gatan – men se på honom nu

”Vi blev kontaktade för att rädda en mycket sjuk gatuvalp”, skrev organisationen ”Vi hittade honom där han gömde sig i en plastpåse, och när vi rörde på plastpåsen så skrek han av smärta.”

”Jumper” är nu en glad och frisk hund”

Är nu en frisk och glad hund
Animal Aid Unlimited India

Att se videon är hjärtskärande, man kan knappt fatta den tragedi som hunden befann sig i, men det upplyftande slutet gör att man bara måste ge VÄRLDENS KREDD till Animal Aid Unlimited….. Fan vilket arbete de utför!!!!

”Jumper” räddades och blev en helt ny hund – man går från tårar till glädjetårar – fan vilken stark film!!!

Glöm inte att dela den hundens värmande räddning till dina vänner!