in

Den livrädda och döende valpen levde på gatan – men se vad som hände på bara sex veckor

Den stakars hunden räddades och blev en helt ny hund, det är en förvandling som är total. Som tur är har vi inga gatuhundar här i Sverige, men de finns dessvärre i många länder, där man ser dem i sin desperata jakt på mat.

För oss är de som familjemedlemmar. Det kan vara chockerande att komma till länder och se när de smyger runt i mörka gränder i sin jakt på föda.

Organisationen hittade den stackaren i en plastpåse

räddades och blev en helt ny hund
Animal Aid Unlimited India

I Indien finns det extremt många gatuhundar, vilket orsakar stora problem för både människor och andra hundar. Hundar som lämnas vind för våg kan bära på alla slags sjukdomar, inklusive rabies.

Som tur är finns det alltid vardagshjältar och organisationer som gör ett fantastiskt arbete för att åtminstone hjälpa några av dessa stackars gatuhundar till ett drägligare liv.

Animal Aid Unlimited i Indien är just ett sådant exempel på vardagshjältar. De hjälper och räddar övergivna hundar.

Den skrek av smärta så fort de rörde honom

räddades och blev en helt ny hund
Animal Aid Unlimited India

Nyligen räddade personal från Animal Aid Unlimited en hund som bokstavligt låg på dödsbädden, den hade inte lång tid kvar. Den stackars hunden ”Jumper” hittades i en plastpåse, den var i ett bedrövligt skick.

Den var så orolig att den inte kunde slappna av för ett ögonblick under de första dagarna efter räddningen skriver de på sin Youtube sida.

Efter bara sex veckor i deras omsorg så ser han ut som en helt ny hund……

räddades och blev en helt ny hund

”Vi blev kontaktade för att rädda en mycket sjuk gatuvalp”, skrev organisationen ”Vi hittade honom där han gömde sig i en plastpåse, och när vi rörde på plastpåsen så skrek han av smärta.”

”Jumper” är nu en glad och frisk hund

räddades och blev en helt ny hund
Animal Aid Unlimited India

Att se videon är hjärtskärande, man kan knappt fatta den tragedi som hunden befann sig i, men det upplyftande slutet gör att man bara måste ge VÄRLDENS KREDD till Animal Aid Unlimited….. Fan vilket arbete de utför!!!!

”Jumper” räddades och blev en helt ny hund – man går från tårar till glädjetårar – fan vilken stark film!!!

Glöm inte att dela den värmande artikeln till dina vänner!