Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

Det ringde på hans dörr kl 02 – och när han såg vad det var så reste sig nackhåren

ringde på hans dörr kl 02.00
Pixabay

En man i Australien blev förvånad över att någon ringde på hans dörr kl 02, än mer förvånade blev han då han såg att det var en stor spindel vid dörren.

Allt startade med att snubben vaknade då någon ringde på dörrklockan upprepade gånger och tänkte att det var säkrast att kolla i säkerhetskameran innan han öppnade dörren.

Det han då såg var en enorm spindel som kröp över kameralinsen, det var det som fick klockan att ringa. Mannen identifierade den som en jättekrabbspindel.

Jättekrabbspindlar har åtta ögon och många arter är som namnet antyder jämförelsevis stora spindlar med platta kroppar.

De är aktiva jägare som jagar efter byten på marken eller bland vegetationen. Spindlarna väntar ofta i bakhåll och överraskar bytet.

Efter det brutala uppvaknandet så vände sig snubben till Reddit för att lufta sin förvåning och publicerade ett videoklipp med titeln, “Old mate kept ringing my doorbell at 2 a.m.”

Han förklarade att han är van vid spindlar och att han inte är rädd för dem, men han blev dock rejält förvånad.

Dess bett anses generellt inte vara farligt för friska vuxna, men de är dock giftiga och deras bett har orsakat neurologiska åkommor hos människor.

Det ringde på hans dörr kl 02 och det var väl tur att han inte öppnade

Introbild – Image by KuyaAndy from Pixabay

Spana även in dessa

Blandat

Mamman hade ett gruppvideosamtal på Whatsapp med sin son och hans vänner när helt plötsligt en halvnaken främling dök upp i gruppen. Mamma berättar...

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Blandat

Nu till ambulansförare i Indien. Med nedvevade fönster och tjutande sirener berättar den 41-årige ambulansföraren varför han kör ambulans. ”Jag förlorade min mamma för...

Blandat

Mobben jagar ikapp bilisten och jag är glad att jag inte satt i den bilen. Videon som laddades upp på Youtube för några timmar...