Snubben med världens STÖRSTA penis – Robertos ”apparat” är något i hästväg

Roberto Esquivel Cabrera har sannolikt världens största penis, Roberto från staden Saltillo i Mexiko, har en ”apparat” som mäter hela 48 cm, det är något i hästväg…..

Han är stolt över sin gigantiska ”apparat”, som är drygt 30 cm längre än den genomsnittliga penisen.

världens största penis
Roberto Esquivel Cabrera Bild: Barcroft

Han berättade för Barcroft TV:

Jag trivs med min penis, jag känner inte till någon som har en större penis. Jag vill hamna i Guinness rekordbok, men de godkänner inte detta … Jag är känd för att ha den största penisen i världen.

Men den gigantiska storleken medför en rad hälsoproblem. Han lider ofta av urinvägsinfektion, han tvingas linda in sin kolossala lem i bandage, för att slippa friktion mot byxorna.

världens största penis
Roberto med sin gigantiska lem… Bild: Francesca Donovan | UNILAD

Varje natt tvingas han sova på rygg och han kan inte ha samlag, p.g.a den enorma penisen, skriver Unilad.

Roberto – snubben med världens största penis

The Man With The Half-Metre Penis

SUBSCRIBE to Barcroft TV: http://bit.ly/Oc61Hj The man with the world’s longest penis has rejected the possibility of having a reduction – even if it means abandoning any hope of a normal sex life or having children. Roberto Esquivel Cabrera, 54, from Saltillo, Mexico, has a penis measuring a colossal 18.9 inches.

Men trots att läkarna rekommenderar ett ingrepp för att minska storleken, så vägrar Roberto hårdnackat att följa deras råd.

Dr Jesus David Salazar Gonzalez sade:

”Vi har föreslagit en mer normalstor penis, för hälsans skull, och för att han ska kunna få barn.” Men det vill han inte höra talas om, han har hellre en större penis.

I den sydamerikanska kulturen anses en stor penis vara mer macho. Det är något som skiljer honom från de övriga männen, det gör att han känner sig speciell.

världens största penis
Bild: Francesca Donovan | UNILAD

Trots alla svårigheter är Roberto positivt inställd till framtiden:

Jag är inte bekymrad då jag vet att det finns många kvinnor.i USA. Någon av dem kommer att vara den rätta för mig. Dessutom är de mer liberala där. De bryr sig inte om vad jag har i mina byxor.

Källa: Unilad | Bild: Barcroft

Skrivet av Jonny

Jonny

Vad kul att du hittat till Newzblab. Det är jag som driver och är skribent på sidan. Glöm inte att dela artiklarna via social media.