Rullstolen började plötsligt röra sig och skrämde slag på den stackars säkerhetsvakten

Rullstolen började plötsligt röra sig, till synes helt utan orsak. Tvekade länge om huruvida jag skulle publicera detta, känns lite som en typisk bluff.

De spöklika scenerna fångades av sjukhusets övervakningskamera, som visar en tom rullstol som sakta rör sig ut i natten vid ett sjukhus i Indien.


Den märkliga ”färden” skedde häromdagen framför entrén till ”Post-Graduate Institute of Medical Education and Research” i Chandigarh.

Stolen som stod parkerad åkte plötsligt bakåt innan den åkte framåt och fortsatte till utfarten.

Säkerhetsvakten Manoj Kumar tyckte det kändes kusligt

Rullstolen började plötsligt röra sig

Händelsen bevittnades av säkerhetsvakten Manoj Kumar, som senare hämtade rullstolen och ställde tillbaka den.


Filmen gav upphov till intensiva spekulationer bland sjukhuspersonalen, att rullstolen flyttades av ett spöke, som ville lämna sjukhuset.

Många anställda kände enligt uppgift motvilja med att arbeta på nattskiftet på grund av den påstådda övernaturliga närvaron, rapporterar newsflare.

En läkare på sjukhuset sa att rullstolen flyttats av en vindby. ”Den rullade på den släta marken. Det var bara vind och inte något spöke, sa hon.

Manoj Kumar, som var en av tre säkerhetsvakter i tjänst sade: ”En av oss hade gått sin runda och en annan var inne. Jag gick ut för att dricka vatten och såg rullstolen röra sig”

”Det var bara lite vind ute och inget annat. Men jag kände också en kall iskyla, tillade han.

Rullstolen började plötsligt röra sig

Vad tror du? Är det någon osalig ande som spökar eller är det bara en gigantisk bluff. Vill varken utesluta varken det ena eller andra till fullo, men har en stark lutning i tron mot att det rör sig om en hoax…