Inte vad killen hade förväntat sig...
in

Ska ta en selfie vid ett annalkande tåg – men blir SPARKAD i huvudet av lokföraren

Haha, den stackaren blir sparkad i huvudet av lokföraren. Snubben skulle ta en selfie vid ett annalkande tåg, men det går inte alls som planerat.

Fenomenet med selfie’s som exploderat senaste åren säger ganska mycket om vår tidsanda. Här har vi en kille som ville imponera på vännerna, och som kunde slutat i katastrof.

blir sparkad i huvudet av lokföraren
Inte vad killen hade förväntat sig…

När jag först såg filmen tyckte jag det bara var skräp, men jag tittade på klippet igen och såg då den avgörande detaljen. Då började jag gräva lite djupare i historien och hittade ett bl.a ett foto som visar att lokföraren sannolikt räddade livet på killen.

Michael berättade att han ville ta en selfie när tåget passerade på ”säkert” avstånd. Men han medgav, ”Jag antar att jag var alltför nära och därför blev kickad i huvudet. Jag strulade helt enkelt till det”.

Blir sparkad i huvudet av lokföraren

Som framgår av filmen sticker det ut en metallbit bakom lokförarens fot. Om han inte hade sparkat killen kanske metallbiten dödat honom. Så tänk efter två gånger innan du tar en vågad selfie, kanske lokföraren inte är lika alert nästa gång.

Vad tycker du, gjorde lokföraren rätt som ingrep? Dela gärna artikeln till dina vänner, så får de avgöra.