Connect with us

Sök bland alla artiklar

Övriga

Sibirisk björn spår Joe Biden medans tigrarna ”förutsäger” Donald Trump ####

Sibirisk björn spår Joe Biden
Youtube

En Sibirisk björn spår att Joe Biden blir ny president i det amerikanska valet som äger rum idag.

Donald Trump och hans demokratiska rival Joe Biden har båda kampanjat hårt i presidentvalet och amerikanska prognoser pekar på en seger för Joe Biden.

Men nu har en sibirisk björn och två tigrar gjort sin förutsägelse om vinnaren av det amerikanska presidentvalet.

Björnen Buyan förutspådde att Joe Biden besegrar Donald Trump i det amerikanska valet.

Buyan undersökte noggrant två vattenmeloner som representerade presidentkandidaterna som lagts ut i hans hägn i ”Royev Ruchey Zoo” i den sibiriska staden Krasnoyarsk.

Efter en viss tvekan valde björnen Joe Biden innan den satte tänderna i vattenmelonen, skriver wion.

Två andra djur i parken ställde sig dock på motpartens sida. Både den sibiriska tigern Bartek och den vita bengaliska tigern valde Trump.

Tigrarna valde Trump

Tigrarna valde Trump
Youtube

Djurparkens chef Andrei Gorban sa att Donald Trumps seger var mer självklar i djurens ögon vid hans tidigare presidentval.

”Under förra valet när Trump vann, trots att opinionssiffrorna talade för Hillary, så gissade alla våra djur rätt då de ”förutsåg” Trumps vinst.

Naturligtvis ringde inte Donald Trump och tackade oss, men vi blev inte ledsna för det, men han kan inte räkna med vårt stöd som förra gången, kommenterade han.

Björnen Buyan var också ett av djuren i värdlandet Ryssland som förutspådde resultatet i alla matcher vid världsmästerskapet i fotboll 2018, som hölls just i Ryssland.

Sibirisk björn spår Joe Biden

Vi får väl se hur bra björnen är på att spå årets val, men vem vet, kanske den besitter oanade talanger och magiska förmågor som vi bara kan drömma om….

Spana även in dessa

Upplyftande

En utmärglad säl som utnyttjades av tonåringar för att ta selfies räddades av djurvårdare och igår kunde den släppas tillbaka i havet, sedan den...

Livet

Polsk riksdag brukar betecknas som ett stormigt möte utan resultat, som i överförd bemärkelse kan avse oreda eller kaos i allmänhet. Uttrycket härstammar från...

Blandat

Kinesiska forskare hävdar nu att coronaviruset uppstod i Indien. Peking har länge försökt lägga skulden för utbrottet på andra länder. Först var det Europa...

Upplyftande

Paul Davis fick tillbaka sin plånbok som han tappade för 26 år sedan, och bäst av allt, både kreditkort och pengarna fanns kvar. Den...