Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Livet

Den kuslig videon där skåpbilen rammar cyklisten – herrejäklar minst sagt ***

skåpbilen rammar cyklisten
Youtube

Skåpbilen rammar cyklisten som inte hade en chans att värja sig. Det är en riktigt otäck film som visar hur lätt olyckan kan vara framme.

Vi hade en liknande incident här i Uppsala för ca ett halvår sedan, där en cyklist tragiskt omkom sedan en lastbil sväng höger och rammat den cyklande kvinnan som befann sig på insidan, dvs till höger om lastbilen. Kvinnan cyklade rakt fram i korsningen, medans föraren svängde höger.

Denna olycka skedde på Millbank, nära Vauxhall Bridge i London. Övervakningsfilmen visar hur skåpbilen kör om cyklisten och sedan svänger vänster, utan att inse att cyklisten befinner sig precis där, dessutom på en markerad cykelbana.

Som tur var så överlevde cyklisten den hemska kraschen utan större skador och kunde ta sig därifrån för egen maskin. Föraren från Tesco chockades dock svårt.

Kom undan med blotta förskräckelsen

skåpbilen rammar cyklisten
Inte lätt att vara cyklist med stressade förare flåsandes i nacken

Chris, som bor i Surrey sade: ”Jag cyklar dagligen genom London och ser en hel del problem på vägarna”. Han sa: ”offret hade tur att han inte blev allvarligt skadad. Hans ben var ytterst nära att hamna under skåpbilens hjul.”

En talesman för Tesco sa: ’Detta var en olycklig incident och vi är väldigt ledsna över olyckan och hoppas cyklisten tillfrisknar helt. ”Vi investerar mycket tid åt att utbilda våra förare i att arbeta säkert och kommer att fortsätta göra så”.

Skåpbilen rammar cyklisten som mirakulöst nog klarade sig helskinnad!

https://www.youtube.com/watch?v=DWPDngUbcyM

Lustigt egentligen, eller snarare tragiskt, för det är ju så att oavsett hur mycket man utbildar och tränar på säkerhet, så fallerar den ofta under stress, när man ska hinna med allt som åläggs en.

Marknadens hårda konkurrens sätter de stackars förarna under stark press, och för att kunna hinna med sina körningar så tummar man ofta på säkerheten, sedan kan man gå hur många kurser som helst. Stressen tar ALLTID överhand….

Rekommenderade till dig

Upplyftande

Mannen gav henne en lapp som gjorde henne tårögd, och jag fattar precis hur hon kände, blev själv tagen av storyn, dess enkla men...

Livet

Nu till den bisarra storyn om Adam Rainer. Vad gäller medicinska avvikelser har den moderna vetenskapen haft gott om mystiska fall att grotta ner...

Livet

Haha, kanske är det århundradets prank! Normalt har jag en policy att bara lägga ut filmer som är relativt nya, men såklart förekommer undantag...

Livet

Telefonbedragare har blivit vardagsmat. Det osmakliga är att de riktar in sig på äldre offer. Man blir jäkligt förbannad på dessa känslokalla och giriga...