Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Upplyftande

Var så sugen på Cheetos så han skickade sin hund till butiken under lockdown

skickade sin hund till butiken
Wallpaper Cave

Haha, snubben skickade sin hund till butiken då hans sug efter Cheetos blev outhärdligt medans han befinner sig i lockdown.

Med hundratals miljoner människor som jobbar hemifrån eller i karantän på grund av coronaviruset så har en man i Mexiko kommit på ett genialt sätt att få vad han vill, och detta utan att behöva lämna huset.

Antonio Munoz satt i karantän, men på den tredje dagen så stod han inte ut längre, han ville ha Cheetos, skriver ladbible.

Istället för att ringa upp butiken för att se om de skulle kunna leverera en påse, så tog han hjälp av sin pålitliga hund.

Antonio skickade sin hund till butiken

skickade sin hund till butiken
Antonio Muñoz/Facebook

Chihuahuan hade en lapp fäst på ryggen där det stod: ”Hej butiksinnehavare. Snälla du, sälj några påsar Cheetos till min hund, den orange typen, inte de röda, de är för heta. Hon har $ 20 fäst vid sitt halsband.” Din granne.”

Chihuahuan kunde ju blivit rånad på vägen, men det hela förlöpte bra och Antonio fick sina kära Cheetos.

Antonio fotade det värmande ögonblicket då hans hund kom tillbaka från den lokala butiken med ett paket orange Cheetos i sin lilla mun.

Räddaren i nöden

skickade sin hund till butiken
Antonio Muñoz/Facebook

Oavsett om hunden varit i butiken tidigare eller bara är hyperintelligent är oklart. Men det som är uppenbart är att denna hund är en en frälsare som förtjänar att hyllas i dessa svåra tider – människans bästa vän!

Rekommenderade till dig

Livet

Nu till den bisarra storyn om Adam Rainer. Vad gäller medicinska avvikelser har den moderna vetenskapen haft gott om mystiska fall att grotta ner...

Upplyftande

Det hjärtvärmande ögonblicket då hela gatan applåderar sjukvårdaren har blivit en värmande nyhet som fått stor spridning, vi behöver få lite uppmuntrande nyheter just...

Retro

Det är inte alla som äger en 70 år gammal tvättmaskin, än mindre tvättar sina kläder i den. Men det var precis vad den...

Upplyftande

I tuffa tider kommer folk nära varandra. Bilden av en muslimsk och judisk sjukvårdare som ber tillsammans har spridit sig som en löpeld på...