Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Upplyftande

Var så sugen på Cheetos så han skickade sin hund till butiken under lockdown

skickade sin hund till butiken
Wallpaper Cave

Haha, snubben skickade sin hund till butiken då hans sug efter Cheetos blev outhärdligt medans han befinner sig i lockdown.

Med hundratals miljoner människor som jobbar hemifrån eller i karantän på grund av coronaviruset så har en man i Mexiko kommit på ett genialt sätt att få vad han vill, och detta utan att behöva lämna huset.

Antonio Munoz satt i karantän, men på den tredje dagen så stod han inte ut längre, han ville ha Cheetos, skriver ladbible.

Istället för att ringa upp butiken för att se om de skulle kunna leverera en påse, så tog han hjälp av sin pålitliga hund.

Antonio skickade sin hund till butiken

skickade sin hund till butiken
Antonio Muñoz/Facebook

Chihuahuan hade en lapp fäst på ryggen där det stod: ”Hej butiksinnehavare. Snälla du, sälj några påsar Cheetos till min hund, den orange typen, inte de röda, de är för heta. Hon har $ 20 fäst vid sitt halsband.” Din granne.”

Chihuahuan kunde ju blivit rånad på vägen, men det hela förlöpte bra och Antonio fick sina kära Cheetos.

Antonio fotade det värmande ögonblicket då hans hund kom tillbaka från den lokala butiken med ett paket orange Cheetos i sin lilla mun.

Räddaren i nöden

skickade sin hund till butiken
Antonio Muñoz/Facebook

Oavsett om hunden varit i butiken tidigare eller bara är hyperintelligent är oklart. Men det som är uppenbart är att denna hund är en en frälsare som förtjänar att hyllas i dessa svåra tider – människans bästa vän!

Kolla även in dessa

Övriga

Nu till hinderbana för ekorrar. Mark Rober satt i lockdown och var extremt uttråkad. Han beslöt sig då för att bygga en fågelmatare och...

Upplyftande

Caféet i Japan använder vattensvin som ett sätt att se till att reglerna om social distansering efterlevs. Men naturligtvis är det inga äkta vattensvin,...

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Övriga

Att kärleken är universell är inte direkt dagens nyhetsflash, men visst blir man rörd av att se hur åsnan verkar uppskatta att ägaren är...