Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

YouTubern som skapade en pistol som ”skjuter masker” på människors ansikten ###

skjuter masker
Youtube

YouTubern Allen Pan uppfann en pistol som hör och häpna, skjuter fast masker på människors ansikten. De fäster av sig själv med magneter och klister på insidan.

Masker har blivit lite av en vattendelare i att stoppa spridningen av COVID-19. Forskning visar att masker till en viss del kan bromsa virusets spridning, men de måste användas på rätt sätt.

Men vissa menar att maskerna begränsar deras frihet och vägrar därför att bära dem. Men Allen Pan löste detta problem på det mest amerikanska sätt – med ett vapen.

Han utvecklade en manick som bokstavligen kastar ut skyddsutrustningen, en slags pistol som skjuter masker direkt på målens ansikten.

Det är ett ironiskt svar på alla som insisterar på att inte bära mask (en utbredd trend i flera länder inklusive USA).

För att visa hur det fungerar publicerade Allen Pan en video av testerna på sin YouTube-kanal.

Folk fick testa manicken

skjuter fast masker på människors ansikten
YouTube

Efter att ha torterat olika skyltdockor och försökt utrusta dem med masker så testade han enheten på sig själv. Han lyckades skjuta fast masken från ett ganska nära avstånd.

Han tog sedan sin manick till Huntington Beach för att ge allmänheten en chans att prova den.

Uppenbarligen är detta ett experiment och inte avsett för massanvändning, men det skulle vara jätteskoj att ”skjuta” några masker på alla dessa Trumpsupportar som gjort politik av det, och som vägrar bära mask.

Swossshhh, där fick du smaka på en mask din jäkel – Haha

Pistolen som skjuter masker

Spana även in dessa

Livet

En minderårig version av Dynamit-Harry i Kina släppte ner en smällare i en gatubrunn och ”satan i gatan,” vilken jädra smäll. Pojken fick brännskador...

Livet

Det blev en minst sagt jobbig reflektion i spegeln för henne. Connie White från Skottland publicerade bilden på Instagram, och ganska snabbt upptäckte folk...

Hundar

Just nu pågår en viral utmaning där folk lägger upp mindre smickrande bilder av sina hundar och bilderna är riktigt roliga. Speciellt nybadade hundar...

Livet

Nu finns ”Breathable Bacon” – ansiktsmasken som är ett måste för alla som verkligen älskar lukten av bacon. Det amerikanska företaget som tagit fram...