Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Livet

Idioten som slickade på toastolen kämpar nu för sitt liv – med coronavirus

slickade på toastolen
Bild: Nebraska Today

Idioten slickade på toastolen och man tar sig för pannan. Det är riktigt skrämmande vad social media gör med vissa människor. Ibland känns det som att de fördummar i kvadrat, och allt som är platt och meningslöst, det generar likes.

Den sjuka trenden startade med att en influencer på TikTok lanserade den så kallade ”coronavirus-utmaningen”, där hon delade ett klipp av sig själv medans hon slickar på en toalettstol och gör segertecknet.

Detta spred sig och många anammade utmaningen, och en av de som antog utmaningen ligger nu enligt uppgift svårt sjuk på sjukhus, med den dödliga sjukdomen.

I den bisarra filmen som bland annat publicerades på Twitter ser man hur han slickar toaringen.

Piers Morgan på ”Good Morning Britain” sade: ”Du kanske kanske kommer ihåg den andra idioten, det här skedde också i Amerika, som en del av coronavirus-utmaningen.

Piers Morgan på ”GMB” spar inte på krutet

”Jag tror att det kallas karma – han har fått coronavirus.”

Den så kallade ”coronavirus-utmaningen” – där människor delar videoklipp online medans de slickar olika föremål på offentliga platser har blivit hårt kritiserat som ”extremt ansvarslöst” av hälsoexperter.

Vidriga filmer delas på olika sociala medieplattformar i direkt motsats till alla råd för att stoppa spridningen av Covid-19.

Idioten som slickade på toastolen

slickade på toastolen
Ligger inlagd på sjukhus med coronavirus – karma!

Det sjuka trenden startades av en TikTok-influencer som berättade för Metro: ”Jag var trött på att Corona fick mer publicitet än mig. Jag är den riktiga kändisen.”

Kvinnan tyckte att hälsoexperter kunde ”dra åt fanders” och hävdade ”Jag har det bra”.

Hon fortsatte och menar att om hennes handlingar leder till att andra människor blir sjuka av det dödliga viruset, ”då det är deras problem, och inte mitt”.

Rekommenderade till dig

Livet

Nu till den bisarra storyn om Adam Rainer. Vad gäller medicinska avvikelser har den moderna vetenskapen haft gott om mystiska fall att grotta ner...

Blandat

Då man för några dagar sedan försatte hela Indien i karantän i tre veckor så betyder det ett utegångsförbud för 1,3 miljarder människor, detta...

Blandat

Från konspirationsteorier till vad som är skadligt för dina tänder. Här är 10 vanliga livsmedel – bortsett från godis – som tandläkare helst vill...

Blandat

Det förekommer en hel del konspirationsteorier om coronavirus, vilket inte är speciellt konstigt. Det florerar ju konspirationsteorier om nästan allt, så varför skulle Covid-19...