Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

Snubben som älskade Budweiser – och då menar jag verkligen ÄLSKADE ###

Snubben älskade Budweiser
Pexels

Snubben älskade Budweiser så mycket att han valde att dekorera hela huset med de tomma burkarna, det enda stället som inte fick en ”Budweiser-styling” var badrummet.

The House of Budweiser” i Florida, som ägdes av marinveteranen Michael Amelotte, är till salu för drygt en miljon kronor.

Och Budweiser erbjuder ett års leverans av gratis öl om den nya ägaren beslutar sig för att behålla inredningen i sitt nuvarande skick.

Det tog honom ca 16 år att dricka upp alla burkar innan han till slut ”kastade in handduken”. Detta måste vara rekord vad gäller ölburksbyggnationer.

Minns själv hur jag samlade på tomma ölburkar och byggde pyramider i mina föräldrars källare, men det var ingenting jämfört Michael´s samling.

Man blir lite nyfiken på huruvida han drack andra sorter, eller om det var Budweiser för hela slanten. Han byggde ju inte direkt ”The House of Heineken”.

Snubben som älskade Budweiser

Introbild – Photo by Victor Freitas from Pexels

Spana även in dessa

Livet

En minderårig version av Dynamit-Harry i Kina släppte ner en smällare i en gatubrunn och ”satan i gatan,” vilken jädra smäll. Pojken fick brännskador...

Livet

Det blev en minst sagt jobbig reflektion i spegeln för henne. Connie White från Skottland publicerade bilden på Instagram, och ganska snabbt upptäckte folk...

Hundar

Just nu pågår en viral utmaning där folk lägger upp mindre smickrande bilder av sina hundar och bilderna är riktigt roliga. Speciellt nybadade hundar...

Livet

Nu finns ”Breathable Bacon” – ansiktsmasken som är ett måste för alla som verkligen älskar lukten av bacon. Det amerikanska företaget som tagit fram...