i kategorin

Blev dumpad flickvännen – for till Japan och spelade in en ABBA musikvideo

När kärleken gick i kras, då tog han med sig sin pappa till Japan och spelade in en ABBA musikvideo, det var hans sätt att handskas med de jobbiga känslorna, hans terapi.

Tanken var att han och hans flickvän skulle åka till Japan, men strax innan så gjorde flickvännen slut, det tog hårt på stackaren, så han tog med sig sin pappa istället.

Advertisement

Där spelade de in en musikvideo, en coverlåt av ABBA. Han lade upp videon med bildtexten: ”Min flickvän gjorde slut med mig efter att vi planerat en resa till Japan. Så jag tog min pappa i stället … och gjorde denna musikvideo.”

spelade in en ABBA musikvideo

Symboliken är glasklar där han står i en kall flod, och texten till ABBA`S ”Mamma Mia” som börjar med ”I been cheated by you since you know when”, det är lysande, helt briljant.

Själva kvaliteten på sången är helt sekundärt, för budskapet är A och O, det är ju det han vill förmedla.

Filmen som laddades upp igår har redan fått 251 320 visningar, den trendar på Reddit vilket förklarar dess virala explosion. Hans utrustning är ”low tech”, vilket gör upplevelsen ännu skönare.

Undrar om inte flickvännen ångrar sitt beslut, hur kan någon motstå detta?  Ett mästerverk på alla plan, förutom då det vokala………

Snubben spelade in en ABBA musikvideo, vore jag gay skulle jag tamejtusan fria