Kvinnan beslöt sig för att städa folks hem naken och pengarna fullkomligt väller in.

Den ensamstående mamman jobbade tidigare som vanlig städare, men insåg att hon kunde fördubbla sin lön genom att skippa kläderna, och dessutom halvera arbetstiden.

Beslöt sig för att städa folks hem naken

Kunderna kan välja mellan naket, topless och underkläder

Den 28-årige kvinnan jobbar ca 16 timmar i veckan och drar in drygt 570.000 kr per år. Kvinnan, som vill vara anonym, arbetar för företaget ”Bare All Cleaning Service” i Queensland.

Tog av sig kläderna och tjänar storkovan

Tog av sig kläderna och tjänar storkovan

Företaget säger att de bara uppfyller en ökande efterfrågan på lättklädda städare. Men verksamheten har fördömts av stadsfullmäktige, som beskrivit verksamheten som ”skamlig” rapporterar sun.

Kvinnan sa: ”Jag har en fin kropp, så varför inte visa upp den? Jag gillar att vara naken och njuter av mitt utseende, så jag gillar verkligen jobbet.”

Kunderna har visat respekt, och reglerna är väldigt tydliga för alla som vill boka mig”. ”De flesta vill bara prata och titta på medan jag städar.”


”De flesta vill bara prata och titta på medan jag städar”

Hon tror att verksamheten kommer att växa och sprida sig till mer ”vanliga kunder” med tiden, men tills dess njuter hon av att företaget är ensamt på marknaden i Queensland.

Verksamheten med att städa folks hem naken har vuxit rejält

städa folks hem naken

Grundaren Brett Jones, som lanserade företaget i maj, sade att kunderna var strängt förbjudna att tafsa på personalen.

Kunderna kan välja mellan naket, topless och underkläder

städa folks hem naken

Han fortsätter: ”För att vara extra tydlig, det är ”se men inte röra policy” som råder. Våra städare är inte där för att utföra något annat än städning.

Företaget ”Bare All Cleaning Service” har 150 anställda, 95 av dem är kvinnor – med priser som börjar på 500 kr per timme i underkläder, 760 kr för topless och 920 kr för naket.