Är det måhända en ny trend vi ser här, att städa naken? För ett tag sedan publicerade jag en liknande story. fast där det var en hel kedja som erbjöd tjänsterna.

Daniel Aitken har bara varit i branschen i två veckor, allt startade som ett skämt, men 26-åringen från Brighton ser potentialen redan nu, eftersom det finns en efterfrågan på marknaden.

Han har redan städat sex bostäder på bara en vecka.

Daniel städar naken – det gäller att hålla i rätt slang… Hmm

nu städar han folks hem helt spritt språngande naken

Han betonar att det känns naturligt och inte minsta konstigt alls. Det enda han har på sig är städhandskar skriver sun.

Han sa: “Jag är medveten om att det är ett udda jobb, men jag såg en efterfrågan på marknaden och tänkte att jag tar chansen.

Han ser en stor potential för sin firma

nu städar han folks hem helt spritt språngande naken

“Jag startade min nakna städfirma för bara två veckor sedan, men jag kan redan se potentialen eftersom jag redan fått ett flertal uppdrag. Hittills har kunderna varit en mix av män och kvinnor, som mestadels är medelålders.”

Daniel hoppas att hans nya affärsidé kommer att gå från styrka till styrka.

“Jag har inget emot vara naken, jag är säker på att de sett det tidigare”.

“Hittills har alla mina kunder varit hemma, de har oftast följa mig från rum till rum och vi pratar medan jag städar, jag har hög simultanförmåga.

“Mina vänner tycker att det är humoristiskt, men jag är professionell och ser till att deras hus är skinande rena när jag går därifrån.”

Daniel är också en beröringsterapeut – som innebär att man kramar främlingar för upp till 450 kr per timme – en extra tjänst han lagt till på hans utbud som städare. Han sade:

“Syftet med professionell kramning är att ge tröst, men det gör jag fullt påklädd.

Det blir alltid skinande rent när han är klar

städar folks hem naken

“Det är en blandning av män och kvinnor som köper dessa tjänster, jag har lärt mig mycket om Brexit när man kramar äldre män.

Hans Facebook annons

Danias Facebook-annons för sina städtjänster

“Min dröm är att bygga mitt eget hus i framtiden och jag är villig att göra vad som krävs – inom rimliga gränser – för att uppnå det.

Städar folks hem helt spritt språngande naken

Glöm inte att dela artikeln till dina vänner!