Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Retro

Tre låtar med bandet Sweet som man aldrig kommer att glömma ****

Sweet
Nostalgi på högsta nivå

Vem minns inte bandet Sweet? Då jag växte upp så var det lite av två läger, antingen gillade man KISS, eller så gillade man Sweet. Själv var jag en klar anhängare av det sistnämnda.

Hade t.o.m en biljett till deras spelning på grönan, men som tyvärr blev vinställd på grund av åska och regn, ni vet det där med Murphys lag. De spelade dock dagen efter och då fanns jag inte på plats, Murphys lag igen.

Spelningen fick en viss uppmärksamhet när någon i bandet tydligen bajsat i ishinken, varför man nu ska göra det? För att de var ett äkta rockband är mitt klara stalltips…..

Sweet var bandet alla dagar i veckan

Sweet
Tänk att man ville se ut som Brian Connolly….

De hade en uppsjö av hits, men tre som verkligen sticker ut är Fox On The Run, The Ballroom Blitz samt Teenage rampage. Jösses vilka godingar de var/är.

Bandet bildades 1968 i London och den mest kända och framgångsrika uppsättningen av bandet bestod av Brian Connolly (sång), Steve Priest (bas), Andy Scott (gitarr) och Mick Tucker (trummor).

Från mitten av 1980-talet har Scott, Connolly och Priest alla spelat i egna versioner av Sweet under olika tidpunkter. Connolly avled 1997 och Tucker avled 2002.

Fox On The Run

The Ballroom Blitz

Teenage rampage

Kolla även in dessa

Övriga

Nu till hinderbana för ekorrar. Mark Rober satt i lockdown och var extremt uttråkad. Han beslöt sig då för att bygga en fågelmatare och...

Upplyftande

Caféet i Japan använder vattensvin som ett sätt att se till att reglerna om social distansering efterlevs. Men naturligtvis är det inga äkta vattensvin,...

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Övriga

Att kärleken är universell är inte direkt dagens nyhetsflash, men visst blir man rörd av att se hur åsnan verkar uppskatta att ägaren är...