Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Retro

Tre låtar med bandet Sweet som man aldrig kommer att glömma ****

Sweet
Nostalgi på högsta nivå

Vem minns inte bandet Sweet? Då jag växte upp så var det lite av två läger, antingen gillade man KISS, eller så gillade man Sweet. Själv var jag en klar anhängare av det sistnämnda.

Hade t.o.m en biljett till deras spelning på grönan, men som tyvärr blev vinställd på grund av åska och regn, ni vet det där med Murphys lag. De spelade dock dagen efter och då fanns jag inte på plats, Murphys lag igen.

Spelningen fick en viss uppmärksamhet när någon i bandet tydligen bajsat i ishinken, varför man nu ska göra det? För att de var ett äkta rockband är mitt klara stalltips…..

Sweet var bandet alla dagar i veckan

Sweet
Tänk att man ville se ut som Brian Connolly….

De hade en uppsjö av hits, men tre som verkligen sticker ut är Fox On The Run, The Ballroom Blitz samt Teenage rampage. Jösses vilka godingar de var/är.

Bandet bildades 1968 i London och den mest kända och framgångsrika uppsättningen av bandet bestod av Brian Connolly (sång), Steve Priest (bas), Andy Scott (gitarr) och Mick Tucker (trummor).

Från mitten av 1980-talet har Scott, Connolly och Priest alla spelat i egna versioner av Sweet under olika tidpunkter. Connolly avled 1997 och Tucker avled 2002.

Fox On The Run

The Ballroom Blitz

Teenage rampage

Rekommenderade till dig

Upplyftande

Det hjärtvärmande ögonblicket då hela gatan applåderar sjukvårdaren har blivit en värmande nyhet som fått stor spridning, vi behöver få lite uppmuntrande nyheter just...

Retro

Det är inte alla som äger en 70 år gammal tvättmaskin, än mindre tvättar sina kläder i den. Men det var precis vad den...

Upplyftande

I tuffa tider kommer folk nära varandra. Bilden av en muslimsk och judisk sjukvårdare som ber tillsammans har spridit sig som en löpeld på...

Upplyftande

Haha, snubben skickade sin hund till butiken då hans sug efter Cheetos blev outhärdligt medans han befinner sig i lockdown. Med hundratals miljoner människor...