I

Har den här märkliga bilden från 1917 lyckats fånga en tidsresenär på bild

Är det en tidsresenär vi ser här? Ett fotografi från 1917, tagit i Kanada ser till ytan helt ordinärt ut.

Bilden publicerades i ”The Great History of Cape Scott”, skriven av Lester Ray Peterson 1974.

Men bland gruppen av människor på kullen, alla klädda enligt dåtidens mode, sitter en ung man klädd i T-shirt och shorts, med en modern frisör.

Bilden finns med i boken ”The Great History of Cape Scott”

tidsresenär

Om man kikar närmare på bilden så ser man verkligen hur han ”sticker ut”, vilket i sig inte utgör något bevis. Men visst känns han udda, jag har kikat på bilden ett flertal gånger, och varje gång tänker jag, ”han passar inte in”.

Bilden är tagen 1917 i Kanada

Bilden är tagen 1917 i Kanada

Men jag betvivlar ytterst starkt på att det är frågan om någon tidsresenär, för konsekvenserna skulle kunnat blivit gigantiska.

Han skulle kunnat berätta om framtida skeenden och på så sätt förändrat historien, och något sådant har aldrig publicerats. Men om han aldrig berättade för någon och aldrig påverkade tidens gång…. Visst är det en kittlande tanke…

Time travel SHOCK

https://www.youtube.com/watch?v=2kMk8dP1cc8

Enligt Daily Express hade T-shirts blivit ganska vanliga vid den tidpunkten och ordet T-shirt hamnade i ”Merriam-Webster Dictionary” redan på 20-talet.

En tidsresenär eller bara bluff?

En tidsresenär eller bara bluff?

Enligt fysikerna är det omöjligt att resa bakåt i tiden utifrån vår nuvarande förståelse av universum och dess lagar. Men de har ju haft fel förr 🙂