Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Katter

Katten som fått halva världen att häpna då hon tog sin sjuka kattunge till läkare ***

tog sin kattunge till läkare
Montage/Newzblab

Om denna story med kattens som tog sin sjuka kattunge till läkare är sann, då får vi nog uppgradera katternas IQ.

Som f.d kattägare så kan jag skriva under på att de ofta är smartare än vi tror, men tyvärr även i undantagsfall också ”dummare” än vi tror.

Men just den här katten har chockat människor i Istanbul med hennes otroliga moderinstinkter, då hon bar sin sjuka kattunge till ett sjukhus för att få hjälp.

Tog sin sjuka kattunge till läkare

Tog sin sjuka kattunge till läkare
Modersinstinkter. Bild: CEN/@ozcanmerveee

Bilderna visar hur mamman bär sin kattunge till det lokala sjukhuset och släpper ner den framför läkarna i ett av behandlingsrummen.

Bilderna, som visar hur sjukhuspersonalen snabbt samlades runt katten för att hjälpa den sjuka kattungen, delades på nätet av patienten Merve Ozcan.

Släppte ner sin unge framför läkarna

Släppte ner den sjuka kattungen.
Släppte ner den sjuka kattungen. Bild: CEN/@ozcanmerveee

Merve som tog de unika bilderna har översköljts av kommentarer från folk som lovprisade läkarnas värmande insats då de tog hand om kattmamman och hennes kattunge, skriver metro.

Medan läkarna arbetade med att kontrollera kattungen, låg modern vid deras fötter och kollade på. Personalen passade då på att ge henne lite mjölk och mat för att lugna henne.

Styr med bestämda steg mot behandlingsrummet

Tog sin sjuka kattunge till läkare
Bild: CEN/@ozcanmerveee

Det är oklart vad kattungen led av, men läkarna lyckades tydligen lösa problemet snabbt och de överlämnades sedan till en veterinär som bekräftade att de mådde prima och att det inte finns någon anledning till oro.

Kolla även in dessa

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Blandat

Virologen Shi Zhengli alias ”Bat Woman”, känd för sitt arbete med coronavirus hos fladdermöss, sade i en intervju på kinesisk statlig tv att virus...

Övriga

Att kärleken är universell är inte direkt dagens nyhetsflash, men visst blir man rörd av att se hur åsnan verkar uppskatta att ägaren är...

Blandat

I det hårt drabbade Rio de Janeiro ligger döda kroppar kvar på gatorna uppemot 30 timmar innan de förs bort. Valnir da Silva dog...