Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Livet

Så här otäckt ser det ut när man är ytterst nära att träffas av blixten…

träffas av blixten
Wallpapers Vista

Hur ser det ut när man träffas av blixten, eller mer korrekt, när man är ytterst nära att bli det. Svaret är att det ser skitläskigt ut, och ännu värre att råka ut för.

Åskoväder kan vara vackra, men samtidigt totalt förödande, man bör ha största respekt för blixten.

I den otäcka filmen står mannen på balkongen och filmar ovädret, när blixten plötsligt slår ner alldeles i närheten, man får väl betrakta honom som lyckosam att han faktiskt överlevde nedslaget.

Blixten slår ner över staden

träffas av blixten

David Parks skrev: ”Jag filmade medans stormen över Sydney blev allt våldsammare. Blixtarna slog ner ganska nära innan den plötsligt slog ner i en byggnad bara någon meter bort.

Min katt och jag hukade skräckslaget för att ta skydd, och jag svor som fan. Det tog mig en timme att hitta katten, som skräckslagen hade klämt in sig mellan en vägg och en byrå.

En del av skorstenen precis utanför mitt fönster hade raserats och tegelstenar hade slitits loss, men den klarade smällen. Det blir ett jobb för försäkringsbolagen att reda ut.”

Snubben som var ytterst nära att träffas av blixten – en skrämmande film!

Nu när sommaren är här så kommer även åskovädren, så dela gärna klippet till dina vänner, som ett varnande exempel på blixtens totala oförutsägbarhet.

Kolla även in dessa

Blandat

Det florerar åtskilligt med falska rykten om coronaviruset, där det ena är värre än det andra. Har som policy att när jag publicerar något...

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Blandat

Virologen Shi Zhengli alias ”Bat Woman”, känd för sitt arbete med coronavirus hos fladdermöss, sade i en intervju på kinesisk statlig tv att virus...

Blandat

Kan COVID-19-pandemin bli slutet för den klassiska buffén? Det vet vi ännu inte, men jag tror att vi kommer att betrakta vissa saker med...