Två berusade män försöker transportera en soffa – men det går allt ANNAT än bra

Haha, knappt man förstår hälften av vad de gormar om, men att se två berusade män som försöker transportera en soffa är mer än roligt.

Att flytta möbler är oftast en utmaning, speciellt vissa möbler är extremt jävliga och besvärliga, så som soffor t ex, de är otympliga, tunga, svårmanövrerade, bara för att nämna några jobbiga aspekter.

Två berusade män försöker transportera en soffa
Haha, de svär så det osar om det, och jag förstår dom. Bild: FAKSIMIL YouTube

Men att transportera en soffa längs en lutande väg, i regn med bara en handkärra, och dessutom vara på pickalurven, där har du ingredienserna i detta drama..

Dessa Irländska män försökte sig på denna kombo och det sätter verkligen fart på skrattmusklerna, jag kikade på filmen tre gånger i rad, och skrattade lika mycket varje gång.

Två berusade män försöker transportera en soffa

Broken down sofa, Drumquin

Jukin Media Verified (Original) For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom Contains strong language


Man uppfattar svordomar här och där, men i övrigt är det nästintill omöjligt att förstå något av vad de säger, fast det är ganska glasklart hur de känner….

Sprang på denna pärla och det är humor och galenskap på hög nivå som slår allt vad Monty Python någonsin åstadkommit. Det är inte tillgjort och överskruvat, det är BARA galet roligt och dessutom helt ÄKTA.

Dela gärna denna tokroliga pärla till dina vänner.