Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Blandat

Kunder rasar över Donkens trippel cheeseburger – ”ser inte alls ut som på bild

trippel cheeseburger
Pixabay

Donkens trippel cheeseburger har fått kritik för att den inte alls liknar den på bild, förvisso är det ju mer regel än undantag. I Sverige serveras den på utvalda restauranger.

Den efterlängtade trippelostburgaren som nyligen lanserades får det att vattnas i munnen.

Med tre hamburgare, lök, pickles, ketchup, senap, ost, allt omslutet av ett fräscht hamburgerbröd så var det allt som alla McDonalds fans drömde om.

En saftig trippel cheeseburger

trippel cheeseburger
Bild: McDonalds

Men ganska snart kom deras förväntningar på skam, de var allt annat än imponerade.

Medans vissa klagade på att hamburgaren inte alls liknade den på bilden, så var andra rasande över att de bara hade fått två burgare, och inte de tre de blivit lovade.

En kund som delade en bild av sin hamburgare sa – ”Skamligt, min såg inte alls ut som på bilden. Den såg verkligen ut som om den sett bättre dagar”.

Visst ser den lite slokörad ut….

trippel cheeseburger
Twitter

En annan skrev: ”Den nya trippelostburgaren var lite av en besvikelse jämfört med vad som utlovades”.

En tredje tillade: ”Alltså, det här var värsta besvikelsen!! Jag fick en DUBBEL istället ?!

En talesman för McDonalds sade till Mirror Online: ”Vår nya trippelostburgare har varit en oerhört populär och vi har fått bra feedback från våra kunder på sociala medier och i våra restauranger.

”Vi beklagar att vissa inte fått dem i bästa skick, och vi ber om ursäkt till de som blivit besvikna, men de är fortfarande samma läckra hamburgare av 100% nötkött.”

Introbild – Image by Thorsten Frenzel from Pixabay

Spana även in dessa

Blandat

Mamman hade ett gruppvideosamtal på Whatsapp med sin son och hans vänner när helt plötsligt en halvnaken främling dök upp i gruppen. Mamma berättar...

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Blandat

Filosofen Herbert Fingarette hävdade en gång att det inte fanns någon anledning att frukta döden. Men vid 97 års ålder började hans egen dödlighet...

Blandat

Irakiska COVID-läkare lever farligt, åratals av misskötsel av sjukhussystemet i kombination med coronapandemin har försatt dem i ett utsatt läge. Den irakiska läkaren Tariq...