Connect with us

Sök bland alla artiklar

Livet

TV-predikant: Pandemin är Guds straff för ”syndigt leverne” – och dör själv i Covid-19 ###

TV-predikant dör i covid-19
Pixabay

En konservativ TV-predikant dör i Covid-19, bara månader efter att ha sagt att samlag före äktenskapet låg bakom coronapandemin.

Historien påminner lite om fitnessgurun som menade att coronaviruset bara var fejk.

Predikanten Irvin Baxter dog förra tisdagen i sviterna av Covid-19. Irvin som tidigare medverkat i den kristna TV-showen ”End of the Age”, blev 75 år gammal.

Han låg inlagd på sjukhus i en vecka innan han dog, enligt Endtime Ministries, den pingstkristna organisation han grundade.

TV-predikant dör i covid-19

TV-predikant dör i covid-19
Youtube

”Irvin har ”vandrat vidare” till himlen. Vi hedrar hans liv, men samtidigt finns det en stor sorg, säger Dave Robbins på ”End of the Age” i ett uttalande, skriver independent.

Han tillade: ”Vi kommer att fortsätta i hans anda och sprida hans budskap och goda värderingar”

Predikanten Baxter sa i mars att så kallat ”syndigt leverne”, som samlag före äktenskapet samt samlag mellan individer av samma kön låg bakom Covid-19.

Han beklagade sig vid ”The Jim Bakker Show” att de flesta amerikanska kvinnor inte var oskulder när de gifter sig.

”End of the Age”

Baxter ska ha citerat 1 Korintierbrevet 6, ett bibliskt avsnitt som lyder: ”Varken otuktiga eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller de som låter sig utnyttjas för sådant, skall ärva Guds rike”.

”Om vi ​​tror att vi kan ignorera Gud och leva ett syndigt leverne, så tror vi helt fel,” tillade han. ”Gud kan använda det som en väckarklocka.

Coronaviruset kan ses som ett privilegium, för jag kommer nu berätta att det kommer en mycket större dom.

”Baxter, som stödde Donald Trump, hävdade förra året att kritiker till presidenten var ”sataniska”, rapporterade Right Wing Watch på Twitter.

Hans död inträffade ironiskt nog samma dag som Trump förlorade presidentvalet, samtidigt som USA: s dödstal närmade sig 240 000.

Introbild – Image by PIRO4D from Pixabay

Spana även in dessa

Livet

En irriterad flygpassagerare fäster tuggummi i kvinnans hår då håret skymde monitorn. Klippet som delats flitigt på TikTok har delat folk i två läger....

Blandat

Nu varnar forskare för ett nytt coronasymtom som kan vara en indikation på att du blivit smittad – det handlar om en ”konstig känsla...

Upplyftande

Barns brev till jultomten har i år delvis ändrat karaktär, det är tydligt hur barnen påverkats av den rådande pandemin. En titt på de...

Livet

Polsk riksdag brukar betecknas som ett stormigt möte utan resultat, som i överförd bemärkelse kan avse oreda eller kaos i allmänhet. Uttrycket härstammar från...