Uteliggaren började sjunga i tunnelbanan – det som sedan hände är som hämtat ur en saga

Nu till den virala storyn om när uteliggaren började sjunga i tunnelbanan. Den fattiga virtuosen Emily Zamourka blev en nätsensation över natten.

Nu har hon erbjudits ett skivkontrakt av en Grammy-nominerad musikproducent, som hintar om att hennes ekonomi kraftigt kommer att förbättras.


Emily Zamourka har bott på Los Angeles gator sedan hon hamnade i ekonomiskt trubbel.

Men en video som blev viral där hon sjunger Puccini i tunnelbanan har vänt upp och ner på hennes liv, nu ramlar stöd, donationer och jobberbjudanden in.

Virtuosen Emily Zamourka sjunger Puccini

Uteliggaren började sjunga i tunnelbanan
Uteliggaren började sjunga i tunnelbanan. © Twitter / LAPD

Enligt TMZ uppmärksammades Emily av Joel Diamond, som arbetat med David Hasselhoff och den berömda sångaren Engelbert Humperdinck.


Producenten hoppas kunna skapa en ”huge classical-EDM crossover hit record”” med henne, som kommer att få titeln ”Paradise”. Det är oklart huruvida hon accepterat erbjudandet.

Hon ska även enligt planerna sjunga på lördagskvällen vid öppnandet av ett evenemang som firar det italienska arvet i Los Angeles.

Dessutom har två GoFundMe-kampanjer samlat in tiotusentals dollar till henne, den ena överträffade $ 52 000 och den andra samlade in $ 32 000, skriver RT.

Emily Zamourka kan knappt tro det är sant

Uteliggaren började sjunga i tunnelbanan
Youtube

Den 52-åriga Emily Zamourka emigrerade till USA när hon var 24 år och undervisade bland annat i musik, men fick det kämpigt efter att hon hamnat på sjukhus för bukspottkörtel- och leverproblem.

Efter en lång konvalescens började hon uppträda på gatorna för att betala sina räkningar. Men sedan någon stulit hennes fiol så tvingades hon så småningom till ett liv på gatorna.

Uteliggaren började sjunga i tunnelbanan

Glöm inte att dela den värmande storyn till dina vänner!