i kategori

Vakten från drottningens livgarde ”Queen’s Guard” visar brutalt var skåpet ska stå

En vakt från drottningens livgarde ”Queen’s Guard” visar verkligen var skåpet ska stå. Denna film visar det dramatiska ögonblicket då en turist knuffades brutalt utanför Windsor Castle.

Videon som publicerades idag, visar hur turisten stod på fel sida av repet och hindrade soldatens väg utanför slottet. Kvinnan skrek rakt ut när hon fullkomligt KNUFFADES ur vägen.

Advertisement
The Queen's Guard
Bild: ”The British Army”

Hon flyttade sig sedan till sidan, medan soldaten fortsatte att marschera framför de chockade åskådarna skriver thesun.

”Queen’s Guard” är skyldiga att med alla till buds stående medel skydda de officiella kungliga bostäderna. De är kända för sina karakteristiska uniformer med röd tunika och björnhattar.

De har försvarat monarker sedan Charles II tog tronen år 1660. De har med åren blivit en turistattraktion, och många vill ta en selfie med dem.

Det finns riktlinjer för hur de ska  hantera störningar, och när de lyfter sitt gevär anses det vara ”sista varningen”, då är man ute på djupt vatten…

En vakt från de beryktade ”Queen’s Guard” visar vem som bestämmer

Men visst får kvinnan skylla sig själv, repet är ju ingen dekoration, det är ett budskap om att här går gränsen, och fattar man inte det, tja, då får man faktiskt stå för konsekvenserna.