Världens minsta katt som bokstavligen får ens hjärta att smälta ###

Världens minsta katt är så liten så den får plats på två fingrar. Den är faktiskt extremt bedårande. Man vill bara ta den och skydda den mot all ondska i världen.

Det var faktiskt YouTube som föreslog filmen och jag tackar och tar emot.

Men denna bild ska enligt uppgift vara Photoshoppad..

Världens minsta katt
Youtube

Filmen med världens minsta katt är från 2015, så jag vet inte om det fortfarande är den minsta katten i världen, men det är irrelevant just nu, för nu myser vi med denna gulliga krabat, som får ens hjärta att bokstavligen smälta.

Enligt filmen hade Mr. Peebles rekordet i Guinness rekordbok då filmen laddades upp, och om jag ska vara helt ärlig så borde han ha rekordet i ”gullighet” också.

Världens minsta katt 2015

Uppdatering

Den katt som faktiskt innehar rekordet i Guinness rekordbok som världens minsta katt hette Tinker Toy, och ägdes av Katrina och Scott Forbes i USA. Tinker Toy föddes den 25 december 1990 och dog i november 1997..

Det verkar råda en viss förvirring, för bilden som förekommer i videon ska vara photoshoppad, men när man söker efter bilder på Tinker Toy, så får man träff på denna bild, samt ett antal andra..

Glöm inte att dela detta till dina kattälskande vänner.

Introbild – Photo by Buenosia Carol from Pexels

Spana även in dessa

Kuslig spökstad fastfrusen i tiden med djävulska temperaturer ner mot – 50°C

Kusliga bilder från en rysk spökstad, ca 18 mil från staden Vorkuta, efter att invånarna flytt dess outhärdliga temperaturer på hiskeliga -50°C. Vorkuta är en...

Farhågor kring stängda gränser och alla nya varianter av coronaviruset

Det känns som att antal hotande varianter av coronaviruset aldrig tar slut. Det poppar ständigt upp nya varianter som hotar våra förhoppningar om ett...

5 hårresande mysterier om kusliga ”spökskepp” som lever vidare än idag

Bara ordet spökskepp ger en kalla kårar, minns att jag för många år sedan läste en bok som hette dödsskeppet, när man väl mönstrat...

Senaste inläggen