Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Övriga

Marcos som växte upp med vargar säger att han avskyr samhället och längtar tillbaka

växte upp med vargar

Marcos Rodriguez Pantoja som växte upp med vargar säger att han är extremt besviken på människor, och hur hans liv förvandlades till det sämre i den mänskliga världen.

Marcos som bodde med vargarna i 12 år föddes 1946 i Spanien. Hans mor dog när han endast var tre år och då såldes han till en herde, men mannen dog när Marcos bara var sju år gammal.

Marcos växte upp med vargar

Marcos Rodríguez Pantoja

Då ”adopterades” han av ett par vargar, han säger att de betraktade honom som en bror, och vargmamman uppfostrade honom.

Han sov i en grotta full med fladdermöss och ormar, han blev expert på att överleva i vildmarken skriver unilad.

Längtar tillbaka till sin ”familj”

Marcos Rodríguez Pantoja  växte upp med vargar

Han hittades av polis vid 19 års ålder och togs bort från sitt hem, som han säger att han saknar.

Han har svårt att förstå den kyla som finns i världen, men den kyla han upplevde när han sprang runt barfota och halvnaken med vargarna, den plågade inte honom.

Tycker att samhället är kallt och hårt

Marcos Rodríguez Pantoja  växte upp med vargar
Med sin flock

När han blev ”räddad”, föll hela hans värld samman, han har aldrig känt samma lycka som när han levde tillsammans med vargarna i det vilda.

Han säger att han blivit lurad och utnyttjad av chefer och fått kämpat hårt sedan han återvände till civilisationen.

Vargarna ”adopterade” honom när han var liten

Vargar

Marcos medger att han försökte återvända till berget, men att det inte var detsamma längre. Vargarna ser honom inte som en bror längre, och de närmar sig inte honom längre när han försöker kontakta dem.

Han förklarar:

”Vargarna finns kvar och om jag ropar till dem så svarar de, men de kommer inte fram till mig. Jag luktar människa, jag bär parfym.”

Marcos

Jösses vilken story. Men någonstans kan man förstå hans längtan, samhället är ofta hårt och krävande, fullt med falska förespeglingar och avsikter.

Kolla även in dessa

Blandat

En framstående vaccinforskare kräver att man utreder covid-19´s ursprung sedan forskare fann att coronaviruset verkade – ”unikt anpassat för att smitta människor”. Professor Nikolai...

Blandat

Är det så att coronaviruset slår hårdare mot svarta människor? I hela USA dör svarta människor från Covid-19 i oproportionerligt höga tal. Det finns...

Upplyftande

Muslimer ber i Berlins kyrka med budskapet att tillsammans står vi enade. Vet att dessa bilder kommer reta gallfeber på extremhögern, men det skiter...

Upplyftande

En anonym miljonär har tagit till ett djärvt initiativ för att förbättra folkhälsan i den lilla byn Denchworth i Oxfordshire, England. När lockdown blev...