Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

Vildsvinet som stal snubbens väska och spritt språngande jagar han efter förövaren…

Vildsvinet stal snubbens väska
Unsplash

Vildsvinet, eskorterat av två smågrisar, stal snubbens väska och sprang iväg med den. Rasande tog han upp jakten på förövaren, det var bara det att han var spritt språngande naken.

Som tur var för oss, kanske dock inte för mannen, så fanns det många solbadande på stranden, en var alert nog att föreviga den galna jakten på bild.

Det var skådisen och livscoachen Adele Landauer som fanns på plats vid Teufelssee, en populär badplats i Berlin, och som tog några ikoniska foton av den osannolika jakten, skriver dailystar.

Vildsvinet som stal snubbens väska

Vildsvinet stal snubbens väska
Så jävla jobbigt detta blev… Image: @gonch145/Twitter

Han var inte speciellt bussig mot stackaren som jagade desperat efter sin väska, han lade ut bilderna på Facebook och skrev: ”Nature strikes back!”

”Han gav järnet”, trots att han var helt naken, skrev Adele. ”Jag visade mannen bilderna, han skrattade gott och gav mig tillåtelse att publicera dem.”

Enligt tyska T Online lyckades den desperate ägaren få vildsvinet att släppa väskan genom att göra höga ljud.

Det var många som hade svårt att hålla sig för skratt

Vildsvinet stal snubbens väska
Men släpp då ”för helsike”.Image: @gonch145/Twitter

Nudister är en vanlig syn i Tyskland, och vid varmt väder är det inte ovanligt att se Berlinare sola sig spritt språngande i offentliga parker.

Men förhoppningsvis slipper de jaga efter vildsvin som stulet ens kläder och kutar iväg med dem….

Introbild – Photo by Magdalena Smolnicka on Unsplash

Spana även in dessa

Blandat

Nu till företaget Subway och de konstigaste beställningar som kunder kommit med, och vissa önskemål är faktiskt hårresande. I Sverige finns det 174 restauranger,...

Livet

Papegojorna började svära som en borstbindare. Djurparken, som haft papegojorna i karantän under pandemin, tvingades sätta dom i karantän igen, fast nu p.g.a ovårdat...

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Blandat

Filosofen Herbert Fingarette hävdade en gång att det inte fanns någon anledning att frukta döden. Men vid 97 års ålder började hans egen dödlighet...