Tatuerade sin penis

Alltså, snubben tatuerade sin penis, för att lyckas med bedriften fick han vira den runt en brödkavel… Kroppsbyggaren som redan ser ut som en serietidning fick även testiklarna tatuerade.

Lite lustigt, men jag känner igen honom från en tidigare artikel, om just tatueringar. Men vid omarbetningen av sidan och uppdateringen av alla artiklar tog jag bort artikeln.

Tatuerings freaket Ray Houghton

Tatuerings freaket Ray Houghton kan nu stolt konstatera att hans kropp är helt täckt av kroppsmålningar, efter fyra timmars arbete på könsorganen. Den 61-årige Ray har lagt ut nästan 80.000 kr på alla tatueringar. Det har tagit honom ca två år.

Roy innan han påbörjade sin ”resa”

Roy innan han påbörjade sin "resa"

Ray som numera bor i Spanien och driver sitt eget gym, blev fast efter att ha täckt över åtta ”pinsamma” tatueringar. Han skämdes för sina tatueringar han skaffade som tonåring, och ville inte visa upp sin muskulösa kropp.

Fick ta fram brödkaveln

Fick ta fram brödkaveln

Men efter att ha tatuerat över dessa återfick han sitt förtroende och det förvandlades till en besatthet, han startade sin resa med att täcka sin ”åldrande” kropp till 100%.

Han säger att han nu känner sig komplett och ”20 år yngre” efter att ha fått sina privata delar tatuerade skriver mirror.

Tatueraren påbörjar sitt arbete

Ray Houghton - Tatuerade sin penis

Men det kom inte helt utan komplikationer, Rays testiklar svällde upp och blev fyra gånger så stora mot normalt.

”Jag var desperat att få det gjort. Jag tyckte inte om att titta i spegeln och se min åldrande hud. Jag vill se ung ut.

”Jag hatade att se åderbråck och rynkor. Det är hemskt.

Tatuerade sin penis – fick vira den runt en brödkavel

Tatuerade sin penis - fick vira den runt en brödkavel

Glöm inte att dela artikeln till dina vänner!