I

Hennes vulgära språk på Twitter ”Suck my d***” kostade drömjobbet på Nasa

Kvinnans vulgära språk på Twitter blev kostsamt, så kostsamt att hon förlorade sitt drömjobb. Hon skrev bl.a ”Suck my d*** and b**** I work for Nasa”… Som om det skulle göra någon skillnad…..

Praktikanten på Nasa har nog bränt alla sina chanser till drömjobbet när hon twittrade okvädningsord till en veteraningenjör – ”sug min kuk och ballar”.

kostade drömjobbet på Nasa

Twitter-användaren som går under namnet @NaomiH_official var överlycklig och exalterad över sin praktikanställning på NASA, så hon tweetede:

”EVERYONE SHUT THE F*** UP.
‘I GOT ACCEPTED FOR A NASA INTERNSHIP.”

Tweeten uppmärksammades av Homer Hickam, författare, Vietnamveteran, en före detta ingenjör på NASA, och som även utbildat Japans första astronauter. Han bad henne att tänka på språket.

Hennes vulgära språk på Twitter kostade drömjobbet på NASA

Hennes vulgära språk på Twitter kostade drömjobbet på NASA

Hans tweet provocerade henne och hon svarade: ”Sug min kuk och ballar, jag jobbar på Nasa.”

Tyvärr visade det sig att Homer Hickam sitter i styrelsen för ”National Space Council” som övervakar Nasa. Det dröjde inte länge innan hennes praktikplats drogs tillbaka.

Homer Hickam fick ta emot spått och spå på Twitter för sitt agerande, och han tvingades ta bort sin kommentar och blockera ett flertal människor enligt metro.

Vietnamveteran Homer Hickam

Vietnamveteran Homer Hickam

Han skrev sedan ett uttalande på sin blogg: ”Jag är Vietnamveteran och blir inte förolämpad av F-ordet.

Men när jag såg Nasa och ordet tillsammans insåg jag att det kan bli trubbel för henne om NASA får syn på det, så jag tweetade till henne i all välmening om att hon borde vårda språket, och tänkte lämna det så. Men folk på Twitter blev rasande på Homer och menade att han var en översittare.

Men i ärlighetens namn, har hon sig inte själv att skylla, man KAN JU FAKTISKT bemöta en ärlig kommentar med andra ord än ”sug min kuk”.

Och som vanligt så kastar sig folk in i diskussionen med ett språkbruk skrivet i affekt, helt utan att ha hela bilden klar för sig.

De missade ju poängen med att han faktiskt ville varna henne i all välmening, att man som representant för rymdstyrelsen bör hålla en sansad ton så man inte riskerar att kastas ut i kylan, vilket hon ignorerade och hamnade i frysrummet…..