Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Blandat

Mammans chock då en halvnaken man plötsligt uppenbarade sig i sonens Whatsapp

Whatsapp
Pixabay

Mamman hade ett gruppvideosamtal på Whatsapp med sin son och hans vänner när helt plötsligt en halvnaken främling dök upp i gruppen.

Mamma berättar om sin skräck och fasa sedan en otäck främling ”flashade” sin kropp mot dom.

Den 41-åriga mamman, som vill vara anonym, sa att mannen lyckats infiltrera hennes 10-åriga sons gruppvideosamtal, och att han under samtalet lyfte tröjan och visade sin nakna bringa.

Den chockade mamman säger att det inte är första gången mannen dykt upp i sin sons gruppsamtal och fruktar att någon av de andra barnen lagt till honom i gruppen utan att inse farorna.

Hon berättade för dailyrecord: ”Första gången det hände ville mannen att de skulle lägga till sina vänner.”

En okänd man dök upp i deras konversation på Whatsapp

Whatsapp
Image by Mark Rademaker from Pixabay

”Min son berättade om händelsen, så när han ringde tog jag telefonen och frågade honom vad tusan han höll på med.”

”Jag blir sjuk av oro när jag tänker på att det stora äcklet kanske smygtittar på våra barn.

”Han stannade i samtalet i 30-40 sekunder medans jag kallade honom avskum och pedofil och sade att han faktiskt pratade med 10 och 12-åriga barn. När jag sa att jag skulle kontakta polisen, då lade han lade på.

”Under tiden sa han inte ett ord”

Mamman säger att de kollade upp det okända numret, och det verkade vara ett nummer baserat någonstans i Iran. Mamman blockerade genast numret på sin sons telefon.

Mamman säger att hon nu varnar de andra mammorna till de barn som var med i samtalet, och att hon pratat med sin son och förklarat farorna med sociala medier och okända människor.

Hon sa: ”Jag var tvungen att sätta mig ner med honom och förklara vad en pedofil är för något och vad de faktiskt gör.

Det var inget jag egentligen ville prata med min son om, men jag blev tvungen, och jag tror och hoppas jag skrämt bort honom.

Introbild – Image by HeikoAL from Pixabay

Spana även in dessa

Blandat

Flaskmatade spädbarn kan få i sig miljontals bitar av mikroplaster, visar nu ny forskning som belyser överflödet av plast i våra livsmedelsprodukter. Människor får...

Blandat

Kina har bekräftat upptäckten av levande coronavirus på fryst mat, upptäckten gjordes på en fryst förpackning med importerad fisk i hamnstaden Qingdao. Landets hälsovårdsmyndighet...

Blandat

En fyrverkeriattack mot en polisstation i Paris för några dagar sedan aktualiserar frågan om det inte är läge att helt förbjuda dom? Förr sköts...

Livet

En Instagrammodell med världens kinder hävdar att de fortfarande är ”för små”, och man blir ju ganska mörkrädd när man ser hur Instagram får...