Den tragiska historien om ” Andre the Giant ” – som kunde svepa 106 bira på en natt

”Andre the Giant”, vars riktiga namn var, André René Roussimoff , blev känd som den vänliga franska brottaren. Han tog hela världen med storm, men en ny dokumentär avslöjar en mörkare sida.

Andre the Giant

Han var en HULK, det vara bara den gröna färgen som saknades

Hans gigantiska kroppshydda gjorde att han brottade ner allihop, han slängde dom i ringen som om de var dockor, trots att de försökte få ner honom, så misslyckades de alltid.

Andre the Giant

Innan ”The Rock”, ”John Cena” och ”Hulk Hogan” såg dagens ljus fanns det en brottarstjärna som mosade alla sina motståndare, och som dominerade brottningen på ett sätt som ingen någonsin lyckats med.

Andre the Giant

Han var kämpen André the Giant. Men en ny dokumentär från HBO avslöjar hur svårt han hade, och hur den här legendariska jätten, som var 226 cm lång och vägde mellan 170 och 250 kg, fick kämpa med psykisk ohälsa varje dag, skriver The Sun.

Led av psykisk ohälsa

Andre the Giant

André började växa onormalt stort vid 16 års ålder, men han besökte aldrig någon läkare, han bestämde sig för att använda sim storlek för att nå framgång, att bli något speciellt.

Andre the Giant

Han hamnade slutligen i Nordamerika och blev megakändis i deras brottarcirkus, kommentatorerna beskrev honom som ”Världens åttonde underverk”.

Andre the Giant

Han drog folkmassor överallt där han gick och tjänade en förmögenhet, han blev den enda obesegrade superstjärnan i pro-wrestling.

Hulk Hogan var en av beundrarna ”Han hade en stor empati, energi och karisma”, berättar han u dokumentären. ”Det var något magiskt med honom.”

Han blev vän med Arnold Schwarzenegger, som berättade att de gick på middag en kväll och André grep Arnold och lyfte upp honom ”som en docka” när Schwarzenegger insisterade på att betala.

”Det visade bara hur stark han var”, säger Schwarzenegger.

Vänner kallade honom för en av de största ”öldrickare” som någonsin levt, han lyckades klämma i sig 106 öl på en natt.

Andre the Giant tog upp två flygplanssäten

Andre the Giant

Men bakom berömmelsen var det annorlunda, en mycket sorgligare historia. André var en man med stor smärta, att dricka blev hans sätt att hantera det.

Efter Wrestlemania III i mars 1987, när Hulk Hogan besegrade honom i en regisserad fight, blev Andrés fysiska hälsa försämrad och hans karriär var över.

Andre The Giant Official Trailer (2018) | HBO

Han försvann från rampljuset och 1993, vid 46 års ålder hittades han död i ett hotellrum i Paris, med misstänkt hjärtattack. Hans korta men otroliga liv var över.

Glöm inte att dela den fascinerande historien om brottarvärldens största någonsin!